Духовність як шлях до зцілення

Духовність як шлях до зцілення

Продовження. 

Початок тут

– Інно Валентинівно, на вашому сайті smuk.com.ua є інформація про те, що ви зцілюєте онкохворих. Давайте зупинимося на цьому докладніше.

– 85% онкологічних захворювань виникають внаслідок ураження біополя людини енергоінформаційним вірусом. Ще 5% – це посттравматична онкологія. Решта 10% викликані екологією, шкідливим виробництвом, генетикою тощо. Тому для лікування онкозахворювання в більшості випадків потрібно працювати з біополем і психікою людини. В процесі лікування людина позбавляється безсоння, страхів, фобій й разом з ними «йде» пухлина. Навіть найважчий хворий має всі шанси на одужання. Бувало таке, що людина приходила до мене, маючи пухлину третьої стадії.

Відео дня

Після курсу моїх сеансів пацієнт проходив контрольну діагностику в медичному центрі й пухлину у нього не виявляли. Але зазвичай я не беруся лікувати запущену четверту стадію, нехай самі онкологи виконують свою роботу. У всіх інших випадках я лікую, але тільки не саму пухлину, а прибираю основну причину захворювання, після чого відбувається зцілення. У початковій же стадії можна вилікувати практично будь-яку хворобу. Своєчасно поставлений правильний діагноз – основа успішного лікування. Адже коли людина знає, що з нею відбувається – вона озброєна. Всі мої висновки ґрунтуються на власній 25-річній практиці.

Випадок з практики. Онкологія

До мене на прийом приїхала жінка середніх років з Харкова. У неї були проблеми в родині, й вона хотіла отримати пораду і допомогу. Під час обговорення сімейних відносин я раптом чітко побачила чоловіка цієї жінки. І відразу зрозуміла, що він тяжко хворий – онкологічна пухлина другій стадії.

«Чи знаєте ви, що у вашого чоловіка рак?» – запитала я жінку. Вона не повірила, але все ж подзвонила додому і попросила чоловіка сходити до медичного центру. У той же день лікарі підтвердили мій діагноз. Незабаром цей чоловік приїхав до мене на прийом, і я призначила йому курс сеансів. Після закінчення лікування він пройшов контрольне обстеження в онкоцентрі, і лікарі з подивом підтвердили повне зникнення пухлини. У його випадку причиною захворювання було чаклунство.

– Чи можливо зцілення від наркоманії, чи працюєте ви з цим?

–  Наркоманія, алкоголізм починаються тоді, коли людина добровільно впускає в себе негатив, чинить гріх. Я не працюю з такими людьми, тому що не хочу чужий гріх брати на себе. Людина чудово розуміє, що таке наркотики, алкоголь, тютюн і як вони діють на організм. Який сенс тягнути «на своєму горбу» бажаючих померти? Однак я допомагаю тим, хто твердо вирішив стати на шлях виправлення. Але це рішення людина повинна прийняти сама, а не його родичі, друзі тощо. Потрібно строго слідувати моїм розпорядженням і виконувати всі рекомендації. І тоді перемогти порочний потяг стає можливим.

Випадок з практики. Наркоманія

– У мене попросила допомоги мати молодого наркомана. Вони з чоловіком перепробували всі засоби, щоб врятувати сина: возили його до лікарів, переїхали за місто і навіть віддавали в монастир. Але все було марно. Юнак примудрявся знаходити наркотики, навіть живучи в монастирі. В результаті від нього відмовилися і офіційна медицина, і церква. Всі вважали його безнадійним. Я говорила про те, що не працюю з наркоманами і не кодую, але потім все ж погодилася спробувати допомогти, якщо юнак прийде до мене сам. І він прийшов, хоча був налаштований дуже скептично. Але, врешті-решт, ми знайшли спільну мову, хоч це було непросто, був потрібний нестандартний підхід.

Я пояснила юнакові на зрозумілій йому мові, що на нього чекає в подальшому при такому способі життя. А колотися йому залишалося вже недовго, років п’ять-шість, після чого на нього чекала смерть. Ми з ним уклали своєрідну угоду: я швидко позбавляю його від впливу диявола-наркомана, а він кардинально змінює весь свій спосіб життя і навіть не дивиться в бік колишніх товаришів «по голці». З першого сеансу юнак пішов мовчки, але через деякий час передзвонив і погодився на всі мої умови. Потім розповів, що після зустрічі зі мною відчув полегшення. Нібито його залишила якась шкідлива сутність. І ці відчуття змусили його прийти ще раз і почати курс лікування. Після моїх сеансів він вилікувався і навіть відновився в художню школу, почав працювати дизайнером, і потім ще не раз приходив до мене просто поспілкуватися.

– Що б ви могли сказати про духовну ситуацію в Україні, що на нас чекає?

– Негативний енергоінформаційний вірус поступово руйнує людину. Позбутися його непросто, потрібно пройти через кризу. Іноді навіть доходить до реанімації. Весь народ України зараз знаходиться під впливом темних сил, під таким собі «чорним каналом», який був відкритий з метою нанесення непоправної шкоди нашій країні та народу. Можливо, через десятиліття чорний канал закриється, але це ознаменується загальнодержавним кровопролиттям, вибухом або стихійним лихом. Тобто відбудеться криза. А поки негатив проявляється стихійно: епідемії, вибухи, чвари, внутрішня ворожнеча. Особливо підриває енергетику держави ворожнеча внутрішньоцерковна.

– Ми знаємо, що ви систематично проводите курси навчання. Чому вчаться студенти, які навички отримують по завершенні курсів і як це допомагає їм у житті?

– Три-чотири рази на рік я набираю слухачів для навчання за моєю оригінальною авторською методикою. Це школа, де з’єднуються духовні знання і альтернативна медицина, курси проходять по всій Україні. Розпочати навчання можна тільки після особистої співбесіди зі мною. Основний предмет вивчення – психомедицина. Мої студенти вчаться дивитися на життя без містики, теософії; розділяти, де медицина, а де психіатрія, вести діалог з пацієнтом, аналізуючи справжні причини певного стану людини. Під моїм керівництвом учні знаходять духовне бачення і здатність самостійно коригувати свою долю. Також навчаються сканувати інформаційне поле і боротися з психовірусамі, які перешкоджають духовному розвитку людини.

– Інно Валентинівно, дякуємо вам за інтерв’ю. Бажаємо довгої плідної роботи і творчих успіхів.

– Дякую вам за добрі слова. Сподіваюся, що у вашому житті завжди пануватимуть мудрість, позитивне ставлення до навколишнього світу і любов до ближнього.

Приймає у Житомирі у четверг та п`ятницю.

Довідки за телефоном 067-69-67-567.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up