Духовність як шлях до зцілення

Духовність як шлях до зцілення

Продовження. 

Початок тут

– Відомо, що причиною багатьох захворювань людини є інформаційні віруси. Якими методами можна захиститися від цієї напасті?

– Інформаційний вірус, що потрапив у біополе людини, може сприяти розбалансуванню діяльності життєвих систем організму і викликати серйозне захворювання. Цей вірус може проявлятися як постійна слабкість, жахи уві сні, занепокоєння – це говорить про те, що біополе людини піддалося руйнівному впливу. Захист від нього може бути тільки один: міцна віра, підвищення свого духовного імунітету духовними практиками, духовним зростанням і самовдосконаленням. І обов’язково піклуватися про своє фізичне тіло. Ні в якому разі не оскверняти його згубними звичками.

Відео дня

Духовно сильна людина має потужне біополе, і вона може відштовхувати, віддзеркалювати весь негатив. Кожну людину, яка звернулася до мене за консультацією, я обов’язково діагностую на наявність інформаційного вірусу. Якщо шкідливі енергії потрапили у інформаційне поле людини, її потрібно терміново від них позбавити. Інакше це загрожує хворобами, невдачами, сварками з близькими і безліччю інших напастей. І з часом ситуація буде тільки погіршуватися. Універсального методу лікування не існує. До кожного потрібен індивідуальний підхід.

– Чи впливає на здоров’я конкретної людини рівень духовного розвитку суспільства, в якому вона знаходиться?

– Людині від природи дається сильне біополе, яке повинно захистити її від усіх хвороб. Тобто, за задумом Творця, людина не повинна хворіти. Однак люди чинять гріхи, порушуючи закони Космосу, і таким чином себе руйнують. Серафим Саровський говорив: «люди, скасуйте гріх, і ви забудете, що таке хвороба». Однак ступінь духовного розвитку суспільства робить дуже сильний вплив на життя людини. Оскільки людина є соціально залежною істотою, вона схильна до всіх руйнівних і цілющих установок, які превалюють у суспільстві. У суспільстві, де на перший план ставляться не духовні, а матеріальні цінності, людині дуже складно залишатися духовно і фізично здоровою. Люди втрачають орієнтири в хитросплетіннях сучасного життя, і це часто призводить до саморуйнування.

– У яких саме випадках людині необхідна допомога біоенерготерапевта?

– До мене приходять з різними проблемами – це і психологічні розлади, і фізичні недуги. Іноді люди просять допомоги в прийнятті важливого життєвого рішення, пов’язаного з бізнесом, сім’єю, кар’єрою тощо. Під час своїх консультацій я переглядаю фізичний стан людини, її ефірні тіла і роблю точну психодіагностику, що допомагає виявити причину захворювання або складної життєвої ситуації. Після визначення причини, що викликала ускладнення, я починаю працювати з людиною. Залежно від ситуації я призначаю курс лікування, або підказую способи подолання труднощів. За необхідності направляю на консультацію до лікарів.

Випадок з практики. Шизофренія          

Інформаційні та духовні хвороби мають тонку межу з одержимістю псуванням, біснуванням і шизофренію, тож багато людей, яким ставлять діагноз шизофренія, можуть насправді не хворіти на це захворювання. Тому дуже важливо точно поставити діагноз. Був випадок з дівчиною, яка потрапила до одної з тоталітарних сект, що призвело до серйозних порушень психіки. Незабаром вона стала поводитися неадекватно. Не могла одягатися та їсти без сторонньої допомоги, перестала впізнавати близьких чи не реагувала на зауваження на свою адресу. Цілими днями повторювала нескладні релігійні тексти.

Така поведінка призвела до кризової ситуації, і її близькі були змушені викликати «швидку». Медики поставили попередній діагноз «шизофренія» і збиралися відвезти хвору у Глеваху (закритий лікувальний заклад для хворих з важкими розладами психіки, – прим. ред.). Але один з близьких дівчини зв’язався зі мною і описав ситуацію. Я сказала, щоб її негайно доставили до мене. Побачивши хвору, я відразу зрозуміла, що ніякої шизофренії тут немає, просто її зомбували цією сектою. Призначила лікування. Дівчина пройшла п’ять сеансів, зараз працює і живе повноцінним життям. А якби її відвезли у Глеваху і «закололи» ліками, вона дійсно могла стати довічним шизофреніком.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up