Духовність як шлях до зцілення

Духовність як шлях до зцілення

Що таке ясновидіння і які загрози несе людині психовірус? Чи можливо змінити долю? Ці питання хвилювали людей в усі часи. Актуальні вони і в наш час, коли люди стикаються з безліччю проблем, які неможливо вирішити на фізичному рівні. Й особливо це стосується здоров’я.

 

Людина часто стикається з хворобами, причини яких закладені на його тонких, духовних планах. Від такої недуги неможливо позбутися за допомогою звичайних методів лікування. Ліки, процедури та різноманітні лікарські маніпуляції не дають жодного ефекту. Що ж робити в цьому випадку? З цими та іншими запитаннями ми звернулися до психоаналітика Інни Валентинівни Смук-Сташевської, яка багато років успішно працює в сфері зцілення фізичних і енергоінформаційних проблем.

– Інно Валентинівно, доля людини визначена вищими силами, або у нас є право вибору того чи іншого життєвого шляху?

– На мою думку, кожна людина, яка приходить на землю, повинна виконати певне завдання, дане їй Вищими силами (Богом, Космосом, Логосом – як кому зрозуміліше). Дитина народжується як чистий аркуш, але потрапляє в умови, які формують її подальше життя, відповідно до поставленого завдання. Але не дивлячись на те, яка доля дається людині від народження, вона завжди може змінити її на краще, якщо звернеться до вищих сил і стане на шлях самопізнання й духовного розвитку. Один із законів Космосу звучить так: «стукайте – і відкриється вам». Усі ми – діти Космосу. І якщо людина дійсно захоче – вона отримає шанс змінити своє життя.

Відео дня

– Чи можливе існування духів, і якщо так, то як вони стикаються з нашим світом, допомагають або шкодять людині?

– Світ безтілесних сутностей дійсно існує, і це визнається не тільки всіма світовими релігіями, але і сучасною наукою, яка останнім часом отримує все більше й більше доказів існування невидимого світу. Світ духів, безтілесні істоти, енергоінформаційні сутності – суть одного і того ж явища різними словами. Вони дійсно живуть поруч з нами, але за своїми законами і правилами. Людина може вступити в контакт з невидимим світом, але повинна розуміти, що це дуже ризиковано, оскільки його енергії можуть бути руйнівними. Потойбічна сутність може заволодіти свідомістю людини і позбутися її буде практично неможливо. Світ духів невидимий для нас, як і наш світ не видний їм. Такий порядок, і краще його не порушувати.

– Як Ви працюєте з духовним світом, енергією та інформацією на тонкому плані?

– Метод моєї роботи з енергіями базується на глибокому знанні законів Космосу, непорушному дотриманні божественних правил і щирому бажанні допомогти людині. Завдання, дане мені Космосом – допомагати людям. Я відчуваю величезну радість, коли з моєю допомогою люди вирішують свої проблеми, отримують зцілення, знаходять сенс, позбавляються страхів.

Випадок з практики: «Книга-вбивця».

– Приходить до мене в сльозах молода жінка – за фахом лікар-терапевт. Вона вже перенесла три операції на серці і їй загрожувала четверта. Ми почали обговорювати перебіг її хвороби, і раптом переді мною відкрилася картина вітальні: бачу книжкові засклені полички, і мою увагу привернула одна з книг, яка випромінювала неприродно яскраве світіння. Поруч знаходився диван з подушками, все це було схоже на зону для відпочинку. Слухаючи розповідь жінки про її недугу, я почала думати: про що ж говорить це видіння, і чому виділилася саме ця книга? Я розповіла пацієнтці про побачене, щоб переконатися, що це дійсно її кімната.

Вона підтвердила і сказала, що на цьому дивані часто відпочиває, читає, дивиться телевізор. Я попросила, щоб вона дізналася назву цієї книги, тому що саме книга була джерелом проблем. Це книга-вбивця, і всі пережиті жінкою операції на серці – через неї. Назва з’ясувалася швидко: «П’ять правил білої магії» Юрія Лонго. Коли мені відкрилася картина кімнати, я побачила, що коли жінка відпочиває, енергетичний промінь від цієї книги б’є прямо в серце, пробиває поле серцевої чакри. Я порадила негайно позбутися цього предмета і призначила курс лікування. Після цього здоров’я пацієнтки швидко пішло на поправку.

Початок, продовження через тиждень. 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням 11:00 За участю прокурорів Бердичівської окружної прокуратури на потреби ЗСУ передано боєприпаси, вилучені у межах кримінального провадження 10:41 У Житомирі викрили мережу підпільних казино з десятками мільйонів прибутку photo_camera 10:20 Житомирська ОВА відреагувала на ситуацію з фінансуванням театрів 10:00 Знову перенесли судове засідання по справі Романа Кучера 09:41 ЗСУ ліквідували ще 880 окупантів 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 24 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 24 квітня: все про цей день, прикмети, іменини і погода у Житомирі 18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up