Як носити хустку влітку: модні ідеї

Як носити хустку влітку: модні ідеї

Якщо хустка досі не оселилася у вашому гардеробі, пора виправляти ситуацію, адже цього літа її рекомендують носити не лише як аксесуар, а й як предмет одягу, до прикладу, як топ. 

Розповідаємо, як носити цей трендовий предмет і не бути схожою на Оленку з шоколадки чи ковбоя.

Як бандану

Відео дня

Один із найпростіших і водночас корисних способів, особливо коли немає часу мити волосся, а хочеться вийти у люди у всій красі і сховати голову від палючого сонця. 

На шиї

Час познайомитися з хустинкою твіллі – компактним шарфиком, який не займе місця у дорожній валізі, а на фото буде мати просто неймовірний вигляд. 

Як пояс

Коли звичайний пояс встиг набриднути і хочеться чогось нового, на допомогу приходить хустинка. Сукня, жакет чи джинси будуть мати зовсім новий вигляд, а ваш образ оцінять на всі 100 балів. 

Замість топа

Ловіть лайфхак, як перетворити звичайну хустину в топ. Для цього потрібно скласти її трикутником, обернути навколо грудей і зав`язати ззаду вузликом або ж перехрестити на спині, вивести кінці наперед і сформувати з них гарний бантик. 

На нозі

Якщо хочете привернути увагу до ніг, візьміть хустинку, оберніть її кілька разів навколо щиколотки і зафіксуйте вузлом. Все – увага протилежної статі гарантована. 

На руці

Зробити з хустинки браслет на руку дуже просто: намотайте і зав`яжіть бантик або ж просто вузол. 

На волоссі

Існує велика кількість способів носити хустину у волоссі. Чим раніше ви почнете їх освоювати, тим більше коштів на аксесуарах зекономите. Пропонуємо лише кілька з них для прикладу. Найпростіший – сформувати низький хвіст і зафіксувати його хустиною. Крім того, можна частину волосся на маківці закріпити шарфиком. А як вам варіант скласти хустину, обернути навколо голови і закріпити знизу вузлом? 

На сумці

Якщо потрібно звести воєдино весь комплект, на допомогу приходить хустинка, обмотана навколо ручки або пов`язана на неї. Ви можете підібрати хустку як в тон сумці, так і контрастну, що, безсумнівно, приверне увагу. 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up