У «Кавоманії» відкрилася виставка креативного митця з Києва. Фото

У «Кавоманії» відкрилася виставка креативного митця з Києва. Фото
Молодий, талановитий художник зі столиці України 16 грудня представив в стінах «Кавоманії» експозицію своїх творчих робіт.

Вона складається з 21 картини, котрі виконані технікою графіка (фарбою емаль), а також олією на полотні.  Роботи частково нові, деяким вже по кілька років (найстаріша – 2011 року). Оригінальність картин в тому, що більшості з них зображені…мухи.

Багато з присутніх цікавилися чому саме мухи, на що автор відповів: «На роботи я спочатку дивлюся на річ і цікаве зовнішнє сприйняття. Якось сидів і побачив на вікні муху, і подумав, що вона дуже б гарно виглядала графічно у збільшеному вигляді. Так і сталося, що я почав малювати мух».

Також на картинах зустрічаються квіти, велосипеди, стільці. Автор пояснив це своєю любов’ю до простоти, адже він не любить пафосу.

Відео дня

Особисто на мене виставка справила приємне враження. Роботи оригінальні, зацікавлює нетрадиційний підхід автора. Доволі цікаві картини, приваблює гра кольорів. Там дійсно є на що подивитися. Виставка триватиме як мінімум в період Різдвяних та Новорічних свят. Але автор сподівається, що вони домовляться з ідейним натхненником «Кавоманії»  Віталієм Талько і вона продовжиться ще на місяць (з моменту відкриття).

Previous Next

Катерина Дейнека

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:20 На Бердичівщині поліція розшукує безвісно зниклого 42-річного чоловіка 15:00 У голови Житомирської ОВА - 15 радників: «Антикорупційний штаб» розповідає про одну з найбільш загадкових посад в Україні 14:40 У Станишівці вантажівка збила пішохода - чоловік в лікарні 14:20 В одному з сіл Житомирського району місцевий житель смертельно поранив сусідського кота з пневматичної гвинтівки Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 14:00 «Банківські працівники» з в’язниці спустошували рахунки пенсіонерів – на Житомирщині судитимуть злочинне угруповання photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera 09:40 Окупанти втратили 1270 осіб за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 3 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:04 3 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up