У Бердичеві встановили меморіальну дошку на честь загиблого бійця 95-ї бригади. Фото

У Бердичеві встановили меморіальну дошку на честь загиблого бійця 95-ї бригади. Фото
На будинку за адресою Котовського 74 Б, де проживає родина мужнього десантника 95-ї аеромобільної бригади Сергія Сідлецького, що загинув 5 жовтня, під час патрулювання Донецького аеропорту встановили меморіальну дошку.

Чорний гранітний прямокутник, на якому висічено портрет героя та напис «У цьому будинку жив Захисник України, який віддав своє життя за збереження єдності і цілісності української держави мл. сержант Сергій Юрійович Сідлецький (5.11.1983-5.10. 2014), став одним з численних нагадувань про подвиг всіх, хто захищає і захищав українські землі на сході країни.

31 річний бердичівлянин з позивним «Грізлі» залишився у пам’яті рідних, близьких, друзів, вчителів, однокласників, бойових побратимів, як високий на зріст, міцної статури, добрий і життєрадісний велетень, на підтримку і надійність якого завжди можна було розраховувати.

На церемонії відкриття була присутня родина нашого загиблого земляка, вчителі, військові, міська влада та діти. Пам’ять Сергія Сідлецького вшанували покладанням квітів до меморіальної дошки та хвилиною мовчання, що звучала гучніше від усяких слів.

Відео дня

Previous Next

За повідомленням Ріо Бердичів

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 Нелегальне переправлення призовників через кордон – викрито керівника благодійної організації з Житомира і двох його спільників photo_camera 16:54 Триста працівників комунальних підприємств прибирали і впорядковували місто після зими photo_camera 16:29 На трасі Київ-Чоп у Звягельському районі автомобіль збив 29-річну місцеву жительку 16:00 Ревнощі довели жительку Бердичівщини до суду Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 15:40 За минулу добу на Житомирщині виникло дві пожежі сухої трави та одна - торфу 15:23 Майже 10,5 тис. мешканців Житомирської області отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій 15:00 У Житомирі викрили лікаря ВЛК, який за винагороду обіцяв «білий квиток» для військовозобов’язаного 14:40 Захворюваність га грип і ковід є нижчою за епідемічний поріг на 21% 14:20 У Житомирському краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки «Азов – Янголи Маріуполя» play_circle_filled 14:00 Голокост на Житомирщині: В Ізраїлі розпочалися траурні заходи до Дня Катастрофи (Голокосту) play_circle_filled 12:41 У вихідні рятувальники посилили профілактичну роботу з населенням щодо недопущення пожеж у екосистемах 12:20 В Україні похолодає, в середині тижня можливі заморозки 12:00 Понад сотню гектарів землі вартістю 8,2 млн грн повернуть громаді Олевської ОТГ 11:41 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 11:00 Гороскоп на тиждень 6 - 13 травня 10:40 На Житомирщині прокуратура домоглася повернення громаді понад 33 га землі вартістю майже 39 млн грн 10:20 У Чоповичах на Малинщині нетверезий водій «BMW» на смерть збив жінку на скутері 10:01 У Звягелі на пожежі у багатоповерхівці загинув чоловік 09:40 Окупанти втратили 1040 осіб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up