Жителі Житомирщини можуть перевірити наявність медпрепаратів за допомогою порталу «Є-ЛІКИ»

Жителі Житомирщини можуть перевірити наявність медпрепаратів за допомогою порталу «Є-ЛІКИ»

Кожен житель області може в онлайн-режимі перевірити наявність лікарських засобів, придбаних за бюджетні кошти, у своїй районній лікарні чи центрі надання первинної допомоги за допомогою сайту «Є ЛІКИ».

Інтернет платформа «Є ЛІКИ» має зручну систему пошуку, яка допомагає знаходити лікарські засоби у лікарнях районів області як за торговою назвою, так і за активною речовиною.

Загалом до бази цього сайту наразі підключено 93 медичні заклади Житомирської області. Синхронізація із Державним реєстром лікарських засобів мінімізує ризик виникнення помилок у назвах, а також робить можливим зведення інформації по наявності певного препарату в області.

Кількість та наявність лікарських засобів оновлюється щотижня, тому пацієнти отримують актуальну інформацію із сайту.

Відео дня

Отримавши список медикаментів від лікаря, пацієнт зможе зайти на сайт eliky.in.ua та перевірити наявність потрібних ліків на складі медзакладу, які він може отримати безкоштовно.

Якщо препарати наявні – людина має право вимагати ліки. Крім того, там можна буде побачити і наявність вакцин. У випадку проблем із отриманням медикаментів, пацієнти можуть звернутися на гарячу лінію: (096) 2-888-003,  (093) 2-888-003, (066) 2-888-003.

На сайті Житомирської ОДА розмішений банер «Є-ЛІКИ», за яким можна легко побачити наявність потрібних препаратів у кожному районі області.

Також перевірити наявність препаратів у Національному переліку основних лікарських засобів можна за допомогою мобільного додатку Ліки Контроль. Для цього  поле «пошук аналогів» потрібно ввести назву препарату або його діючу речовину, яка написана на кожній упаковці трохи дрібнішим шрифтом під торговою назвою ліків. Якщо препарат є у Національному переліку основних лікарських засобів, на екрані внизу буде відповідна позначка.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up