У Бердичівському районі виявили сказ

У Бердичівському районі виявили сказ

У селі ввели карантинні обмеження.

Як повідомляє сайт "Ріо-Бердичів", випадок захворювання тварин на сказ виявлено у селі Маркуші Райгородоцької сільської ради. Саме тому, термінове засідання провела Державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Бердичівській райдержадміністрації.

 

Заслухавши інформацію начальника Бердичівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Валерія Бикова про епізоотичний стан в районі в цілому, та про даний випадок зокрема, члени комісії детально обговорили її. Після обговорення інформації щодо епізоотичної ситуації і захворювання тварин на сказ в Бердичівському районі, державна надзвичайна протиепізоотична комісія при Бердичівській районній державній адміністрації вирішила:

Відео дня

1. Населений пункт с. Маркуші Райгородоцької сільської ради з прилеглими до нього територіями оголосити неблагополучними по сказу.
2. Ввести в с. Маркуші Райгородоцької сільської ради карантинні обмеження.
3. Встановити навколо с. Маркуші Райгородоцької сільської ради загрозливу зону в радіусі до 10 км.
4. Затвердити план оздоровчих заходів в с. Маркуші Райгородоцької сільської ради та загрозливої території.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника Бердичівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Бикова В.М.

Комісією був розроблений план заходів по оздоровленню і профілактиці захворювань тварин на сказ в с. Маркуші Райгородоцької сільської ради та загрозливої території в радіусі до 10 км.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up