Кабмін заборонив послаблювати карантин в 22 регіонах України, Житомирська область - в списку

Кабмін заборонив послаблювати карантин в 22 регіонах України, Житомирська область - в списку

За смертністю від COVID-19 за добу Україна посіла друге місце в Європі.

Слід зауважити, що в регіонах перевищені ті чи інші показники, визначені Міністерством охорони здоров'я. Зокрема, якщо захворюваність на сто тисяч населення протягом 14 днів перевищує базовий рівень захворюваності.

За кількістю нових заражених Україна на 15 місці. Також 16 місце в світі займає наша країна за кількістю померлих за добу.

Про це повідомляє офіційний Телеграм-канал "Коронавірус Україна".

Відео дня

Згідно з даними, у всіх цих регіонах перевищено допустимий показник захворюваності на коронавірус, який не повинен перевищувати 40 осіб на 100 тисяч населення. Зокрема, в Тернопільській області цей показник становить 388,3.

Послабити карантин не можуть у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Київській, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській та Полтавській областях.

Частково готові пом'якшити обмеження лише Кіровоградська та Херсонська області.

Так, з 21 вересня в наступних регіонах, які потрапили в червону зону, будуть діяти жорсткі карантинні заходи (скасування громадського транспорту, заборона на роботу ТРЦ, закладів їжі, крім роботи на винос та інше).

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up