МФК "Житомир" зіграє у чвертьфіналі меморіалу Щанова

МФК "Житомир" зіграє у чвертьфіналі меморіалу Щанова

У вівторок, 21 лютого, відбулися заключні поєдинки групового етапу меморіалу Щанова, в якому бере участь і МФК "Житомир". 

Екс-чемпіон області з Петропавлівської Борщагівки СК "Чайка" була за п’ять хвилин до турнірного фіаско. Хлопці зі Бзова більшу частину протистояння мали кращий ігровий вигляд, змарнували кілька слушних нагод, але на початку другого тайму таки повели в рахунку. Але буквально на останніх хвилинах новачок «Чайки» Савійсько замкнув простріл партнера на дальній стійці. В підсумку 1:1 і далі проходить "Чайка". 

Таким чином в підсумку МФК "Житомир" опинився на 4 позиції в турнірній таблиці, поступаючись "Чайці" за різницею м'ячів. В 1/4 житомиряни зустрінуться із столичним "Локомотивом".

Нічия вивела ФК «Бровари» не лише на друге місце в груповій таблиці, але й на «Чайку» в чвертьфіналі. А «Діназ» поміряється силами з «Єдністю».

Відео дня

Наступні матчі. 

22 лютого, середа: 

Джуніорс — ФК Обухів (Конча-Заспа, манеж, 14:00),

Єдність — Діназ (Конча-Заспа, поле №3, 14:00), 

Локомотив — МФК Житомир (Київ, стадіон «Локомотив», 14:00), 

ФК Бровари — Чайка (Петропавлівська Борщагівка, стадіон «Козак Арена», 14:30).

 За матеріалами Спортивний Житомир

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння 14:21 Романівський «VIVAD» став чемпіоном відкритого міського турніру з футболу імені Миколи Сюсюри photo_camera 14:00 Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя» 12:41 В Україні з 1 травня набувають чинності важливі зміни до правил дорожнього руху 12:20 В Андрушівці син зарубав мати, а рештки намагався спалити в печі. ВІДЕО play_circle_filled photo_camera 12:00 У Житомирі в перші дні травня буде по-літньому тепло 11:40 У ніч на 1 травня небо над Україною освітили блакитні спалахи: можливо, це був метеорит 11:20 Овруцькі рятувальники допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати хвору людину до лікарні 11:00 Вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних" 10:40 Пакунок малюка: як його отримати та що до нього входить? ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up