Куби Кропачова, які стали найбільш впізнаваними елементом виборів, почали знищувати (політична позиція)

Куби Кропачова, які стали найбільш впізнаваними елементом виборів, почали знищувати (політична позиція)
Такі методи політичної боротьби, як псування та нищення інформаційно-агітаційних площин – доказ того, що опоненти відчувають невпевненість у своїх силах.

Про це заявив кандидат в народні депутати України від партії «Сила Людей» Дмитро Кропачов.

За словами Дмитра, вчора були пошкоджені кілька його інформаційних кубів, частина розламані, зіпсовані, а сім взагалі зникли. Дмитро Кропачов каже, що куби не могли викликати агресивного поводження з боку випадкових перехожих, так як їх розташування нікому не заважало. Такі акти вандалізму можна розцінювати тільки як намагання опонентів по округу завадити йому проводити ефективну інформаційну кампанію.

«Популярні» політичні технології, такі як «поливання брудом» та всілякого роду «чорнуха» проти мене не працює. Так, як я скелетів у шафі не маю. Тому вирішили зривати мої листівки та псувати куби.

Відео дня

Дмитро Кропчов звертається до житомирян, які помітили зламаний куб, із проханням повідомити про це за номером телефону, який знаходиться на кубі. Також він зауважив, що працюють  мобільні групи, які ремонтують зламані конструкції.

- Якщо куб заважає своїм розташуванням, люди можуть подзвонити до мене особисто та ми його перемістимо на інше місце, - сказав Кропачов.

Нагадаємо, що Дмитро Кропачов, на початку передвиборної компанії заявив, що не буде розміщати агітації на рекламних біл-бордах та телебаченні. Так, як це занадто дорого. Тому інформаційні куби стали єдиним рекламним носієм для інформаційно-агітаційної кампанії Кропачова.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF 16:40 У Тетереві поблизу пішохідного мосту помітили жовту піну - екологи взяли проби води 16:20 Незаконна риболовля на річці Ірша: два чоловіки ловили рибу сітками Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 16:00 У Житомирі листоноша присвоювала пенсії, субсидії і гроші за періодику 15:39 На фронт від Житомира передали обладнання на понад 232 тисячі гривень 15:20 Героїчно загинув 23-річний житомирянин Владислав Горбач 15:00 Штрафи для ухилянтів збільшать 14:40 На Коростенщині пройшли тактико-спеціальні навчання по гасінню лісових пожеж photo_camera 14:40 На об'їзній Коростишева - ДТП з потерпілими, рух ускладнено! 14:20 У п'ятницю в Україні очікується зниження температури повітря - синоптик 14:00 У струмку у провулку Корбутівському відібрали проби води - можливе забруднення 12:39 Пропонуємо працевлаштування для ветеранів, - Мінсоцполітики 12:20 На перехресті вулиць Грушевського та Князів Острозьких до суботи не працюватиме світлофор 12:00 В ОВА підписали меморандум, що сприятиме швидкому розмінуванню потенційно небезпечних територій Житомирщини 11:40 Депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up