Керівники одразу трьох райдержадміністрацій від «Свободи» написали заяви на звільнення

Керівники одразу трьох райдержадміністрацій від «Свободи» написали заяви на звільнення
У четвер, 13-го листопада, керівники трьох районних державних адміністрацій Житомирської області склали свої повноваження.

Заяви на звільнення написали: голова Житомирської районної державної адміністрації Сергій Крутій, голова Радомишльської РДА Петро Сергієнко, голова Народицької РДА Богдан Васильчук.

«Після перемоги Революції гідності ми як учасники коаліції проти режиму Януковича взяли на себе спільну відповідальність за долю країни, увійшовши до складу уряду та до виконавчих органів влади на місцях. Вважаємо, що це був рішучий державницький крок, оскільки Україна опинилася на межі існування. Ми виконали свій громадянський обов'язок, зберегли Україну і в умовах російсько-української війни втримали під контролем ситуацію в державі.

Вважаємо, що після завершення позачергових парламентських виборів уся відповідальність за політичну та соціально-економічну ситуацію в державі лягає на учасників майбутньої парламентської коаліції. Застерігаємо їх від зради ідей Революції гідності задля задоволення власних, а не державних, інтересів. Вимагаємо практичної реалізації "Програми захисту українців", яка стала основою вимог Революції гідності». Ця заява розповсюджена прес-службою Житомирської обласної організації ВО "Свобода".

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up