Голова Житомирської ОДА прокоментував питання по "формулі Штайнмаєра"

Голова Житомирської ОДА прокоментував питання по "формулі Штайнмаєра"

У вівторок, 8 жовтня, відбувся брифінг голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка, під час якого він прокоментував узгодження формули Штайнмаєра.

«Донбас – це Україна, там повинен запанувати мир. Має відбутися повне припинення вогню та виведення іноземних військових формувань. На українсько-російському кордоні з нашого боку повинні бути лише українські прикордонники,  має відбутися обмін полоненими.

Ніякої капітуляції, ніякої «здачі» національних інтересів, ніяких «договорняків» та глобальних кроків без згоди народу не буде. Лише – повернення людей, повернення наших територій, повернення полонених, повернення миру», - зазначив Віталій Бунечко.

Нагадаємо, під час Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь, житомирські активісти вийшли на акцію проти узгодження "формули Штайнмайєра".

Відео дня

«Люди воювали не за те, щоб зараз ми здавали позиції! Зеленський пхає нас до ями Кремля! Ми хочемо, щоб президент почув людей!», - вигукували активісти.  

 

Коментарі (3)
  • Вениамин Веретко

    Яка влада такі і думки
  • Олена Федорук

    Ви точно правильно написали прізвище німця?
  • Елена Троянская

    Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up