Фаєр-шоу для Зеленського: у Житомирі відбулося одразу дві акції протесту. Фоторепортаж

Фаєр-шоу для Зеленського: у Житомирі відбулося одразу дві акції протесту. Фоторепортаж

У Житомирі на площі Соборній поставили залізні арки, через які на територію площі пускають лише акредитованих, а інших просять обійти в обхід. На вулиці Леха Качинського під цими ж арками одночасно відбулося дві акції протесту. 

Фаєри, зав’язані роти і вигуки «Ні капітуляції!», - ось як активісти зустрічали президента України Володимира Зеленського та президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка.

З однієї сторони стояли активісти, що виступають за свободу слова. Це представники телеканалів «ZIK» та «News One» та активісти з їх сторони, вони зазначають, що вийшли відстоювати свободу слова. Вони тримали кольорові банери з лозунгами «ЗЕ проти свободи слова!», і були із зав’язаними ротами.

Відео дня

«З приходом Володимира Зеленського до влади посилився тиск на наш медіа-холдинг, куди входять телеканали «ZIK», «News One» та «112 Україна». Люди прийшли нас підтримати», - зазначив представник телеканалу «ZIK».

З іншої сторони, житомирські активісти, що вийшли на акцію проти узгодження формули Штайнмайєра. Вони також прийшли з плакатами, проте на аркушах А 4, розписаних маркерами, з рупором та димовими шашками. 

«Люди воювали не за те, щоб зараз ми здавали позиції! Зеленський пхає нас до ями Кремля! Ми хочемо, щоб президент почув людей!», - вигукують активісти. 

Запалені шашки поліція швидко ліквідувала, активісти продовжили вигукувати «Ні капітуляції!» та «Ганьба!». 

Коментарі (3)
  • Порошок

  • Порошок

  • Люда

    ДЕЕЕЕ?Земля для городян????
    З 1995-1997 рік ВСЯЯЯ земля, згідно конституції СТАТТЯ 13 була розділена між УСІМА жителями області.
    Мешканці села получили МАЙНОВІ паї - трактором, ковгоспом, коровою, свинею, фермою, іншим майном ковгоспа.
    Мешканці міста отримали ваучири, облігації, на майно міста - АКЦІЇ на заводи, фабрики , і інші майнові сертифікати. Залишилась ЗЕМЛЯ. Їі розпаювали пополам - жителям міста і жителям сіл. Сільску землю отримали мешканці сіл ( всі мешканці ,ААЛЕ найбільши чином діти голови ковгоспу, родичі сільради, куми голови ковгоспу і сільради.)

    А землю НЕРОЗПАЙОВАНУ городян віднесли до земельного фонду , резервного фонду землі , фонду держ призначення землі , землі запасу, землі лісового фонду, землі водного фонду, землі природно-заповідного фонду.

    АЛЕ в 1997-1998 році сільскі на один рік приїхали, повлаштовувались на фабрики, заводи, ВЗЯЛИ БЕЗ %кредити від роботи на будівництва житла, хати, дачі , БО НАПЕРЕД ЗНАЛИ про знецінення грошей (в ці роки поводили купони, і люди стали отримувати зарплатню МІЛЬЙОНАМИ ГРИВЕНЬ) і сільскі обанкротили підприємства і підприємства розвалилиса. І ТУТ НАСССС_ЛИ,
    ЗДОРОВЯ забрали, ЗЕМЛЮ забрали,льготи набрали на всю родину, здитинства пільги, РОБОТИ позабирали, чому завкридували розвалили , а винен хто - ПУТІН??? ГРОЙСМАН? МЕР МІСТА?


    В селах їх дуже багато НЕХВОРІЮЧИХ родиться , тому родичі сіл вже на внуків і правнуків записують і виділяють незозпайовану для городян міста землю.
    В них там по 3-6 паїв на рило. І в місто їдуть роботи забирають. І дитсадки забирають.І пільги понавиписували різні на себе, ЩОБ НІЗАЩО НЕПЛАТИТТИ І ЇЗДИТИ НАДУРНЯК,  І в деяких регіонах вже продають европейцям  землю пайову НАШУ, яка мала достатись городянам, по 120 000 грн за гектар.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up