3-го вересня в облдержадміністрації обговорять кандидата на посаду голови Житомирської митниці

3-го вересня в облдержадміністрації обговорять кандидата на посаду голови Житомирської митниці
В облдержадміністрації відбудуться громадські обговорення кандидата на посаду начальника Житомирської митниці Державної фіскальної служби України

У середу, 3-го вересня, у сесійній залі обласної ради о 10 годині відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду начальника Житомирської митниці Державної фіскальної служби Сергія Гринчука.

Сергій Іванович Гринчук народився 18 квітня 1969 року в м. Житомир. Закінчив Житомирське вище училище радіоелектроніки ППО за спеціальністю «Радіотехнічні засоби» та здобув другу вищу освіту у Житомирському державному технологічному університеті за спеціальністю «Економіка підприємств».

Трудову діяльність розпочав на посаді комерційного директора СУРП «ОРТА-Полісся». Далі очолював приватні підприємства. З 2008 по 2010рр. займав посаду начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області; з 2010 по 2014рр. – виконавчим директором об’єднання «Міжнародний інститут суспільного розвитку» (м. Київ). Наразі Сергій Гринчук є начальником відділу заходів регулювання ЗЕД управління митної вартості, класифікації товарів та заходів регулювання ЗЕД Житомирської митниці Міндоходів та виконує обов’язки начальника Житомирської митниці Міндоходів. Має спеціальне звання «Радник податкової та митної справи ІІІ рангу». Сергій Гринчук – депутат Житомирської обласної ради VI скликання.

Відео дня

Громадян, яким відомо про факти корупційних діянь та зловживань, вчинених Сергієм Гринчуком, просимо повідомляти про це за телефоном обласного контактного центру: 0-800-301-025, (0412) 55-89-57.

За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 На Житомирщині регулярно працюють мобільні медичні команди 17:31 308 пожеж в екосистемах від початку року: рятувальники та патрульні проводять превентивні рейди у Житомирі 17:00 Громади та ветеранські організації можуть взяти участь у грантовій програмі 16:41 На Житомирщині продовжується робота зі створення системи укриттів у закладах освіти Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:21 На річці Уж прикордонники виявили браконьєрів, які встигли наловити риби на пів мільйона гирвень 16:00 З Житомира на передову передали обладнання на 639 тисяч гривень photo_camera 15:40 МінРеінтеграції: Ветеранів запрошують безкоштовно опанувати професію ІТ-фахівців 15:20 Раду безбарʼєрності створять при виконкомі міської ради 15:00 Заподіяння майже 280 тис грн збитків при закупівлі природного газу – у Житомирі судитимуть екскерівника комунального підприємства 14:40 Біля університету імені Франка буяє бузок. ФОТО photo_camera 14:20 МОН: Документ про освіту відсутній у Дії: причини та алгоритм дій 14:00 Травень розпочнеться в Україні з сухої і теплої погоди 12:41 У Житомирі нагородили переможців та призерів батлу «Я – козацького роду» 12:19 У лісосмузі біля Радомишля знайшли сім боєприпасів часів минулих війн 12:00 Оновлюйте дані в ТЦК уже сьогодні 11:41 Житомирська обласна філармонія запрошує: афіша травня 11:21 У Бердичеві нетверезий чоловік на зупинці кинув піротехнічний засіб - пролунав вибух photo_camera 11:00 На автошляхах області тривають поточні ремонти 10:39 27-річний житомирянин організував шахрайський «бізнес» на сортуванні олівців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up