Житомирянам забезпечать підвіз питної води на час ремонту засувок 17-19 серпня

Житомирянам забезпечать підвіз питної води на час ремонту засувок 17-19 серпня

В подальшому використання нових запірних елементів дасть можливість локалізовувати ділянки аварій без зупинок водопостачання всього міста. 

Сьогодні, 9 серпня, заступник міського голови Сергій Кондратюк провів  засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, під час якого було розглянуто питання про забезпечення населення міста питною водою на період ремонтних робіт на об’єктах і мережах КП «Житомирводоканал» 17-19 серпня.

Нагадаємо, 8 серпня КП «Житомирводоканал» повідомив про те, що 17 серпня з 23 години по 17 годину 19 серпня 2018 року заплановано провести третю в цьому році зупинку водопостачання, яка буде спрямована на заміну запірної арматури великого та малого діаметрів.  

Заступник міського голови Сергій Кондратюк звернув увагу членів комісії, що проведення робіт по заміні застарілих засувок, середній термін використання яких становить від 40 до 60 років, неможливо без відключення системи водопостачання у місті. В подальшому використання нових запірних елементів дасть можливість локалізовувати ділянки аварій без зупинок водопостачання всього міста. 

Відео дня

Директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін зазначив, що тимчасове зупинення водопостачання у місті є неприємним, але необхідним рішенням. Цього разу запланована лише промивка мереж, хлорування води не буде.   

За підсумками засідання, члени комісії прийняли рішення про забезпечення населення міста питною водою на період відключення централізованого водопостачання для виконання планових ремонтних робіт на об’єктах і мережах КП «Житомирводоканал». Зокрема: КП «Житомирводоканал» - розпочати аварійно-технічні роботи на об’єктах і мережах водопостачання з 23.00 17 серпня 2018 року і закінчити до 17.00 19 серпня 2018 року та забезпечити протягом зазначеного періоду підвезення питної води згідно з отриманими заявками та графіком. Управлінням охорони здоров’я та культури міської ради доручено надати КП «Житомирводоканал» перелік підвідомчих об’єктів, які потребують забезпечення питною водою на період проведення ремонтних робіт; зобов’язати керівників підпорядкованих установ та підприємств забезпечити створення 2-добового запасу води. Управлінням житлового господарства та муніципального розвитку міської ради доручено опрацювати питання щодо забезпечення питною водою людей з обмеженими можливостями. Департаменту економічного розвитку міської ради необхідно попередити керівників підприємств торгівлі й громадського харчування про необхідність створення запасів та асортименту питної води на період відключення міста від централізованого постачання. Начальнику Житомирського відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області з метою підтримання постійної готовності державних пожежно-рятувальних частин опрацювати питання заправки пожежних машин з пожежних водойм та водних об’єктів міста.

Прийняті комісією рішення спрямовані на завчасне інформування населення щодо створення 2-добового запасу води на період з 23 години по 17 годину 19 серпня 2018 року, запобігання негативним наслідкам, пов’язаним із тимчасовим припиненням водопостачання у місті на цей час.    

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Jurgen Graaf

    Не міра, а захід... Если говорит, что нужно-значит, нужно. С технической точки зрения очень нужную работу ребята делают. Есть интерес-на финансы смотрите....
  • сидов александр

    Интересно будет платежки посмотреть......

    Dmitriy Dobrov reply сидов александр

    А что там смотреть? Если у Вас счетчик, то все гуд)
  • Наталія Пащенко

    а водоканал не оштрафуют на эти 2 дня за такие проделки ( не подачу воды) в 40- ка градусную жару?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт 12:00 17-23  березня проводиться  Міжнародний тиждень здоров’я підлітків 11:40 У Глибочку під Житомиром горів склад 11:20 У Житомирі - черги на обмін транспортних карток. Фотофакт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up