Житомирський тролейбус за маршрутом 5а «Ялинки» відтепер ходитиме до «Ялинки»

Житомирський тролейбус за  маршрутом 5а «Ялинки» відтепер ходитиме до «Ялинки»
З 15 липня Житомирське трамвайно-тролейбусне управління продовжує маршрут №5-а. Про це ЖТТУ повідомило на своїй сторінці у фейсбук.

«З 15 липня тролейбус буде курсувати не від Панчішної фабрики, а від Богунії: Богунія – Панчішна фабрика – проспект Миру – вулиця Перемоги – майдан Перемоги – вулиця Театральна – вул. М. Бердичівська – вулиця Черняхівського – Гідропарк (та в зворотному напрямку)», - повідомили в ТТУ.

Нагадаємо, на початку липня у пробному режимі почав курсувати тролейбус 5а за маршрутом «Панчішна фабрика-Гідропарк». Згодом його пообіцяли продовжити до Богунії. 

Відео дня

Як повідомлялося раніше, кілька днів тому заступник мера Житомира Євгеній Демчик особисто перевіряв графік руху тролейбусу, який курсує за маршрутом 5а «Панчішна фабрика-Гідропарк».

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:47 Десант військових письменників розгорнув свій тимчасовий простір у Городоцькій громаді 17:00 На Житомирщині пріоритетом залишається розвиток прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу 16:41 За шопінг з чужою карткою 32-річний бердичівлянин відповість перед законом 16:21 Відтепер юридичні особи можуть призначати належного користувача онлайн: запрацював Кабінет водія для бізнесу Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 16:00 Посадовицю з Бердичівського району підозрюють в спільних з громадянином рф оборудках при ремонті доріг на майже пів мільйона гривень 15:41 Головним тренером Полісся може стати аргентинець Даріо Друді 15:20 Діти відпочиватимуть за програмою єОздоровлення і цього року. Географія закладів розширюється 15:00 Директор комунального підприємства з Коростишева постане перед судом за заподіяння збитків на майже 700 тис грн під час закупівлі електроенергії 14:40 Що робити, якщо посвідчення УБД втрачене чи пошкоджене? 14:20 В енергосистемі через похолодання значний дефіцит - «Укренерго» вимушене обмежувати споживання для запобігання аваріям 14:00 Цифровізацією Житомирської області відтепер займатиметься Костянтин Лопушанський 12:40 Екоінспекція нагадує: за порушення правил рибальства передбачено штрафи 12:20 Новий тариф для житомирян: відтепер містяни платитимуть за переробку сміття photo_camera 12:00 Трагікомедія «Дарагой тавариш Б-г?» від Житомирського театру ім. Івана Кочерги відтепер доступна онлайн 11:40 Понад 9 років за ґратами відсидить житель Звягеля за збут психотропних речовин та наркотиків 11:20 В Овручі під час пожежі загинув чоловік 11:00 Промаркуй свою продукцію “Зроблено в Україні” 10:40 До уваги водіїв: обмежено рух транспорту по вулиці Чумацький шлях 10:20 Біля ЦУМу у Житомирі горіла закинута будівля photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up