Житомирський Автомайдан завітав до Малина. Фото

Житомирський Автомайдан завітав до Малина. Фото
Саме так можна назвати ранок для Малина. Це була акція, проведена представниками громадського руху "Автомайдан", за участі місцевих активістів патріотичних партій.

З яскравою символікою та гучномовною технікою, з півтора десятка авто здивували городян незвичайним автопробігом. Чому "незвичайним"? Наші люди вже настільки звикли до передвиборчих шоу, що будь яка агітація за чергового "солодкого" кандидата не викликає жодних емоцій. Зацікавлених перехожих дивувало, коли замість звичної агітаційної риторики чули саме заклики не голосувати за конкретного кандидата - Віталія Журавського.

Схоже, неприємною несподіванкою був візит автомайданівців до місцевого виборчого штабу кандидата-мажоритарника. Спочатку, будівлю у центрі міста "прикрасили" антиагітаційними листівками з доволі недвозначним текстом: "гади лізуть у Раду", щоб малинчани знали де працює виборча команда чинного депутата і кандидата на нинішніх виборах по 66 округу - Віталія Журавського. Нічого не поламавши і навіть не побившись, активісти намагалися поспілкуватися з "штабістіами" у орендованому у райспоживспілки приміщенні. Судячи з виниклої перепалки, порозумітися опонентам було доволі не легко. Ото ж, місцевим агітаторам довелося вислухати, що "бувшим" регіоналам не має місця у новообраному парламенті. Чи вплине це на подальшу роботу команди Віталія Станіславовича в Малині, судити важко, та певні заходи безпеки напевне, будуть вжиті.

Після акції на центральній площі, та "розмалювавши" яйцями та зеленкою бігборд одіозного політика, активісти вирушили далі, по населеним пунктам 66 виборчого округу. А про візит автомайданівців, людям будуть нагадувати свіжі слухи та добра сотня яскравих листівок, що внесли різномаїття передвиборчої кампанії у Малині.

Відео дня

Previous Next

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:20 32-річного чоловіка засуджено до довічного ув’язнення за жорстоке вбивство подружжя на Народиччині 16:19 На базі 10 ЦНАПів області створено Центри рекрутингу 16:10 Містян просять бути готовими до відключень електроенергії 16:00 Житомир зустріне 11-й Чілдрен Кінофест Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 15:40 Патрульний знайшов гаманець із документами та повернув власниці 15:19 На Житомирщині судитимуть організовану групу, яка займалася контрабандою лісу photo_camera 15:00 Антициклон принесе в Україну сонячну і прохолодну погоду 14:40 Уряд затвердив перелік документів для проходження медико-соціальної експертизи 14:18 Досі не вдається витягнути автівку, яка провалилася у фонтан на Михайлівській. ВІДЕО photo_camera 14:00 Внаслідок атак росіян по всій Україні можливі відключення електрики з 18 до 23 години 8 травня 12:40 У Звягелі всю ніч безрезультатно тривали пошуки безвісно зниклого 16-річного хлопця 12:35 Поблизу Миколаївки Звягельського району - масштабна ДТП з пожежею: загинуло двоє, травмовано троє людей photo_camera 12:20 У Житомирі вшанували борців з нацизмом з нагоди Дня пам’яті та примирення photo_camera 12:00 Він з 10 років мріяв служити в «Азові» 11:30 На Михайлівській вантажне авто провалилося у непрацюючий фонтан photo_camera 11:20 Росіяни знову атакували енергетику України - серйозно пошкоджені три ТЕС 11:00 У дворі однієї з багатоповерхівок Житомира після розпиття спиртного чоловіки побили і пограбували товариша по чарці 10:38 #ПрозорістьТаПідзвітність: На Житомирщині у квітні було оголошено більше 50 публічних закупівель 10:20 15-річна дівчина через ревнощі вчинила замах на вбивство свого 29-річного знайомого - її затримано
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up