Житомирська компанія відкриває регулярні авіарейси із Житомира до Грузії

Житомирська компанія відкриває регулярні авіарейси із Житомира до Грузії

З 30 липня можна буде долетіти літаком з Житомира до Батумі. Новий авіарейс запускає українська компанія «YanAir».

Перший рейс для замовлення в системі бронювання доступний на понеділок, 30 липня. Виліт з Житомира запланований о 4:00 ранку, з Батумі – о 8:30, тривалість польоту літаком – 2 години 30 хвилин.

Літаки авіакомпанії літатимуть за маршрутом один раз на тиждень, щопонеділка.

Вартість квитків у два боки – майже 5 тис. грн, або ж 160 євро.У вартість включено перевезення багажу до 23 кг, ручної поклажі до 7 кг, а також харчування та напої на борту.

Відео дня

Житомиряни бурхливо обговорюють можливість літнього відпочинку у Грузії завдяки перельоту з місцевого аеропорту.

"Для тих, хто збирається летіти в Батумі, варто бронювати квитки на серпень. Ціна з Житомира цілком адекватна, оскільки з Києва вартість перельоту тією ж компанією, за тим же рейсом – 7400 грн. Відпочивав минулого року в Грузії – ціни на житло такі ж, як і в українських турмістах", - пише житомирянин Максим Горшков.

"Суперновина, для нашого міста це просто відкриття. Обов'язково спробую політати влітку", – ділиться враженнями Оксана Михайльчук.

Зараз планується виконати п’ять рейсів «Житомир – Батумі – Житомир»: 30 липня та 6, 13, 20 і 27 серпня. І в ці ж дні відбудуться перельоти з Батумі назад у Житомир.

Нагадаємо, авіарейс із Житомира до Батумі керівництво компанії «YanAir» анонсувало ще на початку 2016 року.

Аліна Бойко

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Olka Plechko

    Квитків вже давно немає. Інформації по цим рейсам також немає, офіційні телефони компанії не відповідають. :(
  • Инна Перегуда

    А квитків уже немає 😂
  • Дима Райков

    Кому бравада если уже билетов нет, зачем такие рейсы?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла 12:21 У фігуранта справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка діагностовано гострий інфаркт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up