Житомир готується встановити патріотичний рекорд

Житомир готується встановити патріотичний рекорд
Рекорд збираються встановити житомиряни у часи, коли країна потребує згуртованості, захищаючи свою землю від нападу ворожих сил.

Житомиряни прийдуть 5-го липня у парк культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна та заплетуть у волосся стрічки з кольорами національного прапора України.

Початок – о 12-й годині ранку.

Встановлення рекорду відбудеться в рамках фестивалю спортивного потенціалу Житомира SportsFest.

Відео дня

На центральній алеї парку 13 спортивних клубів демонструватимуть свої досягнення.

Фестиваль дасть можливість кожній дитині, підлітку, дорослому обрати свій вид спорту. Свято стане загальноміським заходом з пропаганди здорового способу життя, відповідального ставлення до свого здоров’я, активної громадянської патріотичної позиції в часи, коли Україна захищає свою землю зі зброєю в руках.

Приходьте зі дітьми. Нехай ваша дитина обере свій вид спорту й зростає в здоров'ї, силі, мудрості.

Житомир – місто спорту.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 СБУ затримала агентку рф, яка наводила російські ракети на Житомирщину 17:30 Дефіцит в енергосистемі буде зберігатись упродовж двох років, - Харченко 17:00 З 18 травня у чоловіків при перетині кордону перевірятимуть наявність військово-облікових документів 16:19 У Житомирі відзначили Всесвітній день вишиванки photo_camera Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 16:01 Патрульні продовжують перевіряти пасажироперевізників та вантажоперевізників 15:40 Правовий захист дітей: На Житомирщині прокурори протидіють втягненню неповнолітніх у протиправну діяльність 15:20 Чотирьом житомирянкам вручили нагороди «Мати-героїня» photo_camera 15:00 У Житомирській ОВА відбувся брифінг щодо етапів проведення НМТ-2024 в області 14:39 У Житомирі потепліє - вдень до 19-21 градусів 14:20 МВС відновило послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків 14:00 Військовозобов’язаним вклеюють штрих-код у військовий квиток при оновленні даних в ТЦК 12:39 У Житомирі 18 травня пройде акція щодо вимоги встановити чіткі терміни служби 12:21 Допомога на дітей, над якими встановлено опіку 12:00 Житомир: відбулася робоча нарада за участі органів управління та сил цивільного захисту 11:40 З Днем вишиванки, Житомирщино! ВІДЕО play_circle_filled 11:19 У Житомирі в районі Маликова постійно живе лисиця. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 У Житомирі підлітки поповнили свої знання з правил безпеки життєдіяльності 10:40 У Житомирі відкрили Центр життєстійкості 10:19 У Центрі крові серед донорів розіграють приз до Дня вишиванки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up