Вигорів вщент: стали відомі подробиці загорання магазину неподалік Житнього ринку. Фото

Вигорів вщент: стали відомі подробиці загорання магазину неподалік Житнього ринку. Фото

Біля 15-ї години в Житомирі на розі Хлібної та Бориса Тена загорівся магазин.

За адресою вулиця Хлібна, 14/15 загорівся магазин одягу. В тому ж самому старому будинку знаходиться ще кілька приватних магазинів та майстерня з виготовлення пам’ятників. Тому пожежа одразу торкнулася великої кількості підприємців.

Сам магазин одягу вигорів вщент. Інші магазини також сильно постраждали, але частину товару з них вдалося врятувати. Але все ж частина була пошкоджена або вогнем, або вже під час гасіння пожежі рятувальниками.

Відео дня

Самі рятівники кажуть, що причину пожежу будуть встановлювати слідчі підрозділи, а їх справа ліквідувати осередок загорання. Також, за їх словами,площа пожежі становить приблизно 80 квадратних метрів, повністю пошкоджено дах. Свідки також не можуть сказати, чи був це підпал, але будинок досить старий та на даний час невідомо, чи вдасться його відремонтувати, адже дах знищено на великій площі, а також пошкоджені несучі конструкції. Під час пожежі шифер на даху лопався з великим тріском, та свідки говорять про величезний факел вогню над будівлею. Чотири чи п’ять пожежних машин працювало одночасно. Також деякий час  був перекритий рух трамваїв та автомобілів по вулиці Бориса Тена.

Ззовні зараз будівля виглядає жахливо, вогнем пошкоджені стіни та відсутні вікна. Поряд валяються шматки шиферу та все залито водою з попелом. Дах також знищено.

Власники сусідніх магазинів вивозять те, що вдалося врятувати, але працювати магазини звісно вже не будуть.

Ми чекаємо на подробці та коментар фахівців вже в понеділок, 27 січня. Про те, що вдалося встановити слідчим та чи був це підпал, ми одразу повідомимо читачів після отримання цієї інформації від компетентних органів.     

Трансляцію з місця події можна подивитися на нашому каналі в соціальній мережі Facebook.

Відео, що зняли очевидці пожежі, можна переглянути тут

Руслан Мороз

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (11)
  • Елена Каленская

    Очень жаль людей, которые пострадали . Которые вкладывали деньги и силы для создания рабочих мест. И людей, которые остались без работ...
  • Алена Горкуша

    Взагалі казали що займання було від обвинувача.
  • Сергей Мошковский

    Може там був одяг з китаю
  • Татьяна Куземская

    Кому то было выгодно,  а по другому у них не получалось. Как всегда. А страдает кто?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up