В Озерному на території гаражного кооперативу згоріли три гаражі та автомобіль

В Озерному на території гаражного кооперативу згоріли три гаражі та автомобіль

24 лютого о 03:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканців багатоповерхівки про пожежу на території поруч розташованого гаражного кооперативу в селищі Озерне Житомирського району.

На місце події виїхали фахівці 11-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин, - повідомляє  У ДСНС України у Житомирській області.

По їх прибуттю, вогонь вже встиг повністю охопити два гаражі та покрівлю третього. Існувала загроза поширення горіння на інші гаражі, розташовані впритул та позаду.

Крім того, найближчий гідрант знаходився на відстані близько 2 км, а через вузький проїзд на території великогабаритні машини не могли нормально виїжджати. Зважаючи на це, для безперебійної подачі води керівник гасіння залучив ще відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Також на допомогу у гасінні приїхав пожежний автомобіль місцевої військової частини.

Відео дня

За годину вдалося зупинити поширення вогню. Тривалий час довелося розбирати та проливати пошкоджені конструкції приміщень. Тому ліквідація відбулась о 07:00. Вогнем знищено 3 гаражі, автомобіль ЛуАЗ, що знаходився в одному із них, та майно. Але вдалося запобігти перекиданню горіння на інші приміщення.

На ліквідацію надзвичайної події залучалося 15 вогнеборців на трьох автоцистернах та водій на пожежному автомобілі військової частини. Причина виникнення пожежі, а також усі обставини наразі встановлюються.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up