У Житомирі підприємець демонтував свій кіоск

У Житомирі підприємець демонтував свій кіоск
Житомирянин Ігор Білобровко, який є власником незаконно встановленого кіоску на проспекті Миру, самостійно демонтував його 10 лютого.

Причиною до ліквідації став припис КП "Інспекція з благоустрою".
- Ми надали підприємцеві припис, попередивши його у такий спосіб, що встановлена конструкція є незаконною і підлягає демонтажу, - розповів "20 хвилинам" начальник лінійного відділу КП "Інспекція з благоустрою" Олександр Круглий. - Чоловік відреагував досить нормально і вирішив самостійно ліквідувати незаконний кіоск.

За словами Ігоря Білоборовка, після демонтажу він буде подавати документи для дозволу до відповідних органів. Бізнесмен сам оплатив послуги евакуатора, який за допомогою крана підняв металеву конструкцію та повантажив його на автомобіль.
- Буду встановлювати кіоск у місці, де не заборонено, - поділився із нами підприємець.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF 16:40 У Тетереві поблизу пішохідного мосту помітили жовту піну - екологи взяли проби води 16:20 Незаконна риболовля на річці Ірша: два чоловіки ловили рибу сітками Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 16:00 У Житомирі листоноша присвоювала пенсії, субсидії і гроші за періодику 15:39 На фронт від Житомира передали обладнання на понад 232 тисячі гривень 15:20 Героїчно загинув 23-річний житомирянин Владислав Горбач 15:00 Штрафи для ухилянтів збільшать 14:40 На Коростенщині пройшли тактико-спеціальні навчання по гасінню лісових пожеж photo_camera 14:40 На об'їзній Коростишева - ДТП з потерпілими, рух ускладнено! 14:20 У п'ятницю в Україні очікується зниження температури повітря - синоптик 14:00 У струмку у провулку Корбутівському відібрали проби води - можливе забруднення 12:39 Пропонуємо працевлаштування для ветеранів, - Мінсоцполітики 12:20 На перехресті вулиць Грушевського та Князів Острозьких до суботи не працюватиме світлофор 12:00 В ОВА підписали меморандум, що сприятиме швидкому розмінуванню потенційно небезпечних територій Житомирщини 11:40 Депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up