У Житомирі не дозволили зрізати 40-річні липи, які заважають заїзду  до нового бізнес-центру

У Житомирі не дозволили зрізати 40-річні липи, які заважають заїзду  до нового бізнес-центру

На  вулиці Київській, де наразі відбувається будівицтво нового торговельно-офісного центру, потрібно зрізати дерева, адже ті перешкоджають заїзду на майданчик.

Дане питання розглядали на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради. Ознайомила присутніх зі змістом проекту рішення щодо видалення зелених насаджень головний спеціаліст відділу екології КП «Інспекція з благоустрою  м.Житомира» Тамара Барановська.

«Вашій увазі пропонується проект рішення щодо видалення зелених насаджень, які знаходяться на вулиці Київській, 40. Це дві липи, одна з яких знаходиться в доброму стані, друга – в незадовільному. Ці зелені насадження заважають заїзду на будівельний майданчик. За наслідками обстеження складено відповідний акт з нарахуванням відновної вартості за вказані дерева у сумі 6391 грн 20 коп», - повідомила Тамара Барановська.

Однак члени виконкому поки вирішили це питиння відкласти. Так як не знайшли одноголосного рішення, хто відшкодовуватиме відновну вартість дерев. Одні вважають, що це відповідальність забудовника, інші - «Зеленбуду».

Відео дня

Зрештою, міський голова Сергій Сухомлин запропонува зняти дане питання.

«Сьогодні представник забудовника не з'явився. Я пропоную зараз це питання зняти. А на наступне засідання виконкому запросимо його та вислухаємо», - сказав Сергій Іванович.

Таку пропозицію мера члени виконавчого коомітету міської ради підтримали.

Алла Герман


 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up