У Житомирі нагородили кращих перевізників

У Житомирі нагородили кращих перевізників
У четвер, 23-го жовтня, відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника.

У цей день представників транспортної галузі вітали голова Житомирської обласної ради Віталій Француз, кандидат на посаду заступника голови Житомирської обладміністрації Ярослав Лагута, заступник Житомирського міського голови Євгеній Демчик.

Заступник Житомирського міського голови передав вітання автомобілістам та дорожникам від в.о. Житомирського міського голови Любові Цимбалюк та від себе особисто зазначив, що праця дорожників напружена і, в той же час, почесна, вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму.

«Саме ви щодня і щохвилини забезпечуєте комфортне життя житомирян: працюєте на автобусах, легковому та вантажному транспорті. Від вашої майстерності якості роботи залежить своєчасність здійснення перевезень та безпека пасажирів», - зауважив Є.Демчик.

Відео дня

Заступник міського голови вручив подяки виконавчого комітету Житомирської міської ради за активну громадську позицію, допомогу переселенцям та бійцям, які знаходяться в зоні АТО, Білявському В.В., Бобру І.В., Жулінській А.А., Іваницькій Т.В., Куят В.Г., Бабкіну І.В., Савіцькому А.А., Янчук О.Л., Пухтаєвичу М.Г.

За повідомленням Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera 09:40 Окупанти втратили 1270 осіб за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 3 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:04 3 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF 16:40 У Тетереві поблизу пішохідного мосту помітили жовту піну - екологи взяли проби води 16:20 Незаконна риболовля на річці Ірша: два чоловіки ловили рибу сітками 16:00 У Житомирі листоноша присвоювала пенсії, субсидії і гроші за періодику 15:39 На фронт від Житомира передали обладнання на понад 232 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up