У Житомирі на Крошні люди протестують проти будівництва автостанції та побоюються появи «АТБ». Фото

У Житомирі на Крошні люди протестують проти будівництва автостанції та побоюються появи «АТБ». Фото
У понеділок, 27-го липня, жителі Крошні зібралися на пікет в районі житлових будинків по вул.Щорса, 151 і 159.

Більше сотні місцевих жителів разом з активістами організації «Рух Автомайдан Житомир» виступали проти будівництва автостанції, яка повинна з'явитися вздовж дороги, поруч з багатоповерхівками. Така автостанція, на думку влади міста, стане кінцевою зупинкою для приміських маршруток, що дозволить розвантажити від транспорту центральні вулиці Житомира.

Люди обурювалися тому, що, згідно документів, автостанцію повинні побудувати за адресою Щорса, 161, хоча в плануванні два об'єкти фактично будуть розміщені на т.з. «прибудинковій території житлових багатоповерхівок» - по вулиці Щорса, 151 і Щорса, 159. Більш того, за словами активістів, будівництво в даному місці заборонено, оскільки знаходиться в межах «червоних ліній».

Люди кажуть, що до скандального будівництва автостанції на Крошні має відношення депутат міськради, директор КП «Інспекція з благоустрою Житомира» Юрій Самборський, і підозрюють, що незабаром замість автостанції та ринку на цьому місці може з'явитися новий маркет «АТБ».

Відео дня

Незабаром читайте на сайті «20 хвилин» матеріал про те, хто використовуватиме цей протест на свою користь.

Previous Next

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera 09:40 Окупанти втратили 1270 осіб за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 3 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:04 3 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF 16:40 У Тетереві поблизу пішохідного мосту помітили жовту піну - екологи взяли проби води 16:20 Незаконна риболовля на річці Ірша: два чоловіки ловили рибу сітками 16:00 У Житомирі листоноша присвоювала пенсії, субсидії і гроші за періодику 15:39 На фронт від Житомира передали обладнання на понад 232 тисячі гривень 15:20 Героїчно загинув 23-річний житомирянин Владислав Горбач 15:00 Штрафи для ухилянтів збільшать 14:40 На Коростенщині пройшли тактико-спеціальні навчання по гасінню лісових пожеж photo_camera 14:40 На об'їзній Коростишева - ДТП з потерпілими, рух ускладнено!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up