У Черняхові горіла зерносушарка

У Черняхові горіла зерносушарка

25 вересня о 18:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в металевій зерносушарці на території підприємства в смт Черняхів.

На місце події одразу було спрямовано два відділення 23-ої Державної пожежно-рятувальної частини, - інформує управління ДСНС України у Житомирській області. Вже за 6 хвилини рятувальники прибули за вказаною адресою. Ще до приїзду бійців ДСНС члени Добровільної пожежної дружини підприємства власними силами розпочали ліквідацію займання.

З’ясувалось, що пожежа виникла під час технологічного процесу сушіння у завантаженій насінням соняшника металевій ємності зерносушарки.

Одне відділення рятувальників спрямувало свої дії на охолодження конструкції зерносушарки. Друге ж – безпосередньо проливало саме насіння, яке працівники вже вивантажили з сушки. Пожежу локалізовано о 20:18. Вогнеборцям довелося розбирати конструкції та проливати їх водою аби запобігти повторному загоранню. Ліквідація пожежі відбулася о 22:40.  Вогнем знищено 1,5 т насіння. Сама сушарка значних пошкоджень не зазнала.

Відео дня

На ліквідації надзвичайної події працювало 9 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки. Причина займання встановлюється фахівцями.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up