Швидкої не виявилося поруч, коли чоловіку стало зле. Недолік в організації гри на стадіоні «Спартак» у Житомирі. Фото

Швидкої не виявилося поруч, коли чоловіку стало зле. Недолік в організації гри на стадіоні «Спартак» у Житомирі. Фото
У п’ятницю, 3 липня, на стадіоні «Спартак» у Житомирі проходила благочинна акція «Матч за мир та єдність». Звичайно організація подібних заходів передбачає наявність медиків, що можуть надати першу невідкладну допомогу, все таки футбол гра травматична. Однак вони були б не зайвими і глядачу, якому стало погано через спеку.

Чому під час організації такого заходу забули подбати про невід’ємний атрибут такого дійства залишається загадкою. Військовослужбовцю, що очевидно повернувся нещодавно із зони АТО для відновлення, стало погано через сильну спеку, швидка приїхала тільки через хвилин 20 після того, як його стан уже був помічений оточуючими. Весь цей час він перебував під відкритим пекучим сонячним світлом. Коли приїхала швидка, військовий і міліціонер допомогли довести потерпілого до машини швидкої допомоги і вона з ним вирушила до лікарні.

Варто зазначити, що присутній на заході заступник голови обласної державної адміністрації Лагута Ярослав Миколайович, негайно відреагував на ситуацію, що склалася. Після зроблених ним дзвінків «куди треба», до стадіону «Спартак» швидко прибули ще дві карети швидкої допомоги і чергували там до кінця завершення матчу.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Місцевий

    На жаль у нас так завжди:  ДОКИ ГРІМ НЕ ГРЯНЕ, МУЖИК НЕ ПЕРЕХРЕСТИТЬСЯ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up