Щоб зігріти бійців 95-ї бригади, активістам довелося роздягнутися. Відео

Щоб зігріти бійців 95-ї бригади, активістам довелося роздягнутися. Відео
Під першим снігом з голими руками, а дехто й з оголеними ногами – активісти руху "Відсіч" закликають українців не забувати про бійців АТО. Волонтери роздяглись на холоді, щоб показати, в яких умовах живуть бійці і що їм треба допомогти.

Там, на передовій, вони зараз мерзнуть. Їм потрібна тепла амуніція. Особливо строковикам, – каже учасниця добровольчого батальйону.

Я з добровольчого батальйону, нам люди більше допомагають, зі мною були три строковики, які як були в літній амуніції, так в такій одежі вони і продовжуюють бути. Ми давали їм теплі кофти, те що волонтери привозили, ми з ними ділились, – каже радіотелефоністка з добровольчого батальйону Ніна.

Акція "Зігрій героя" триває уже місяць. Хоча під снігом активістам довелось роздягатись вперше. За зібрані гроші мають докупити зимові спальники для 95-ї аеромобільної бригади і хорошу термобілизну.

Відео дня

Усі рахунки, куди перераховувати гроші, можна знайти у соцмережах на сторінках учасників акції. Впізнати їх просто – по аватарці з відповідним написом.

За матеріалами 24tv

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up