На Житомирщині в черговий раз затримали автомобіль із незаконним піском

На Житомирщині в черговий раз затримали автомобіль із незаконним піском
У четвер, 25 червня неподалік села Степанівна Ємільчинського району екологами в черговий раз виявлено та затримано вантажний автомобіль «МАЗ», який вивозив піщану суміш з місця незаконного видобування.

Державні інспектори після спілкування з місцевими жителями встановили місце видобутку піску та знайшли місце, де був завантажений автомобіль. На час приїзду природоохоронців на місці знаходився робочий механізм. Будь-які документи на видобуток та перевезення грунтово – піщаної суміші працівникам екологічної інспекції не були надані, в зв’язку з цим на місце події було викликано слідчо – оперативну групу Ємільчинського РВ УМВС України в Житомирській області для з’ясування всіх обставин по суті. 

В цей же день таку ж ситуація виявлено за межами с. Новий Завод Червоноармійського району. На місце видобування корисної копалини було викликано слідчо – оперативну групу Червоноармійського РВ УМВС України в Житомирській області.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області будуть і надалі проводитись заходи державного контролю за охороною природи.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up