На Житомирщині СБУ проведе антитерористичні навчання: громадян просять поставитися з розумінням

На Житомирщині СБУ проведе антитерористичні навчання: громадян просять поставитися з розумінням

У період 26-28 вересня 2018 року координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Житомирській області проведе планові антитерористичні навчання.

Масштабні тренування відбудуться в Житомирі та області в умовах, максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки.

У навчаннях візьмуть участь регіональні підрозділи СБ України, Нацполіції, Національної гвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, у тому числі обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо.

Відео дня

Служба безпеки просить жителів та гостей регіону із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства.

Крім того, просимо громадян у випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номерами «гарячої лінії» УСБУ в Житомирській області (0412) 47-21-52, (096) 563-02-07) або телефонувати на спецлінію Національної поліції 102.

Прес-група УСБ України

в Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Alex Highlander

    Навчання про що повідомлено заздалегідь... А як що хтось скористається нагодою і проведе свої навчання.... Виготовить документи, проникне на територію штабу військ... А для підтвердження надасть вказане повідомлення... Все як при СРСР, курсанти та війська знали за тиждень коли тривога, деякі офіцери навіть спали в казармі, що б виконати норматив... 25 років а совок викорінити не можливо, а ще намагаємось перейти на стандарти НАТО. Я не разу не бачив щоб Британія, або Євросоюз заздалегідь повідомляв про навчання в пресі або інтернеті... Вказані навчання проходять максимально наближено до реальних загроз і оцінують наявність викритої інформації не тільки навчальної але й реальної оперативної загрози... А в нас кіно гарне, а в реаліях добровольці реагують на вторгнення Російських військ а СБУ та Регулярні частини не діють і чекають наказу коли застосувати зброю... ось і втрачаємо Крим, Донбас, а зараз і Закарпаття і Буковина на разі маємо загрозливу ситуацію.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled 11:00 Підвищення пенсій з 1 квітня: кого стосуватиметься 10:38 43-річний житомирянин, у якого стріляли вчора на Польовій, помер у лікарні 10:20 «Незламні постаті Житомира»: стартував ґрантовий проєкт для молоді 10:00 Готівкою у громадському транспорті Житомира можна буде розраховуватися до 1 червня 09:41 Майже до 440 тисяч осіб зросли загальні втрати росіян в живій силі 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 28 березня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up