На Житомирщині перевірять АЗС

На Житомирщині перевірять АЗС

Таку ініціативу висловив голова ОДА Віталій Бунечко сьогодні, 12 листопада, під час 28-ї сесії обласної ради.

Найближчим часом керівник області підпише відповідне розпорядження щодо проведення перевірок всіх АЗС на території Житомирської області, - інформує пресслужба ОДА.

«Буде розпорядження голови ОДА про перевірку всіх АЗС, які діють на території Житомирської області. До цього процесу долучатимуться Нацполіція, Держспоживтсандарт України, екологічної служби. Маю надію, що на наступній сесії ми прозвітуємо про ті заправки, які будуть закриті», – сказав Віталій Бунечко.

Представники житомирської громади звернулися до депутатів облради з проханням допомогти їм зупинити будівництво автозаправної станції у місті Житомирі на проспекті Незалежності, 29.

Відео дня

За словами заступника начальника ГУНП в Житомирській області В’ячеслава Пашковського, по будівництву цієї АЗС триває розслідування, призначена комплексна експертиза, щоб встановити законність будівництва, виданих дозволів. ГУНП в Житомирській області звернеться до суду з клопотанням про накладання арешту на дану земельну ділянку до отримання результату експертизи.

В свою чергу депутати обласної ради прийняли рішення про звернення до правоохоронних органів, Житомирської міської ради, керівництва  компанії«UPG» на підтримку позиції громади Житомира. За відповідне рішення проголосували 38 депутатів.

Нагадаємо, сьогодні під Житомирською облрадою активісти з плакатами вчергове виступають проти будівництва скандальної АЗС на простпекті Незалежності, 29.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up