Під Житомирською облрадою активісти з плакатами вчергове виступають проти будівництва скандальної АЗС

Під Житомирською облрадою активісти з плакатами вчергове виступають проти будівництва скандальної АЗС

Перед початком 28 сесії 7 скликання Житомирської обласної ради 12 листопада під стінами будівлі адміністрації і ради зібралися люди, що тримають плакати проти будівництва АЗС на проспекті Незалежності, 29.
 

Активісти та небайдужі проводять подібні акції перед початком сесій обласної та міської рад постійно. Головний меседж: ми хочемо, щоб влада нас почула. Ми проти будівництва, а нашу думку ніхто не враховує.
За інформацією нашого джерела, за адресою проспект Незалежності, 29, продовжується будівництво АЗС, незважаючи на мораторії та усі рішення відповідно цієї забудови, що були приняті під час засідання сесії Житомирської міської ради.

 

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:00 Великдень 2024: чому святкуємо за старим стилем, хоча Україна перейшла на новий церковний календар photo_camera 11:00 Режим автопілота: визначено 8 тонких ознак того, що ви "відірвані" від світу 09:30 Прогноз погоди на святкові вихідні: без опадів, до 20 градусів тепла 09:00 4 травня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 16:48 За програмою «Енергодім» завершена модернізація ОСББ в Житомирі 16:19 Трьох викладачів професійного ліцею Житомира викрили на антиукраїнській агітації: заперечували воєнні злочини рф 16:00 У Житомирі трьом наркоділкам повідомили про підозру за виготовлення амфетаміну 15:40 На території Житомирської громади заборонено продаж алкоголю з 22:00 до 8:00 15:20 На Бердичівщині поліція розшукує безвісно зниклого 42-річного чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up