Для Житомира розробляється система статистичного моніторингу впровадження Концепції інтегрованого розвитку міста Житомир-2030

Для Житомира розробляється система статистичного моніторингу впровадження Концепції інтегрованого розвитку міста Житомир-2030

Для Житомира розробляється система статистичного моніторингу впровадження Концепції інтегрованого розвитку міста Житомир-2030 із залученням експертів всесвітньовідомої компанії Deloitte & Touche.

Про це повідомила прес-служба міськради.

Затвердження Концепції інтегрованого розвитку Житомира до 2030 року є знаковою подією для міста і вимагає моніторингу її впровадження. Моніторинг Концепції включає три компоненти: соціальний моніторинг, статистичний моніторинг та фінансовий моніторинг.

Консультанти всесвітньовідомої аудиторської компанії Deloitte & Touche працюють зараз в місті над розробкою системи статистичного моніторингу: збирають, аналізують та доопрацьовують показники Концепції інтегрованого розвитку міста. До процесу також залучені 17 структурних підрозділів Житомирської міської ради, які протягом трьох днів проводять консультації з представниками компанії Deloitte & Touche.

Відео дня

Результатом стане підготовка ТЗ на розробку ІТ-інструменту для статистичного моніторингу впровадження Концепції.  Це дозволить керівництву міста приймати управлінські рішення на основі даних, щоб максимально відповідати потребам міста та критеріям об’єктивності, прозорості та відкритості.

Нагадаємо, що 7 лютого 2019 року Концепція інтегрованого розвитку Житомира до 2030 року була підтримана і прийнята більшістю голосів на 45-ій сесії Житомирської міської ради.

Концепція інтегрованого розвитку міста Житомир до 2030 року – це стратегічний документ, що визначає просторові та змістові напрямки розвитку міста на наступні дванадцять років. Концепція розроблена командою міжнародних та вітчизняних експертів у співпраці з Житомирською міською радою за широкого залучення громадськості в рамках німецько-швейцарського проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні».

З повним текстом Концепції інтегрованого розвитку Житомира до 2030 року можна ознайомитись за посиланням: https://2030.zhitomir.ua/upload/iblock/299/2992e5ed1d20ce7f45b07d373181ab55.pdf

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up