14 березня Україна відзначає День добровольця

14 березня Україна відзначає День добровольця

Я хочу поздоровити своїх друзів-добровольців с цим святом.

Повернемось на п’ять років назад та згадаємо, що в основному люди з Майдану одразу ж пішли захищати територіальну цілісність країни, коли виникла така потреба. Однозначно вважаю, що завдяки добровольцям, волонтерам, які возили та возять на фронт усе необхідне, завдяки народу – звичайним українцям, які віддавали останні крихти, щоб прогодувати армію, Україна була збережена як держава.

Давайте у цей день вшануємо хвилиною мовчання усіх, хто віддав життя за незалежність України, відвідаємо друзів, скалічених війною, вшануємо матерів, які втратили своїх синів на війні, втішимо сім’ї загиблих захисників Вітчизни. Давайте згадаємо й тих, хто пропав безвісти, і тих солдатів, які досі томляться у тюрмах.

А нам, хто залишився живий та на свободі, потрібно довести нашу спільну справу до логічного кінця – завершити революцію, зберегти територіальну цілісність України, покінчити з корупцією.

Відео дня

 

Громадський діяч, нагороджений нагрудним знаком «Відзнака за заслуги перед містом Житомиром»

 

Олександр Коцюбко


 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Искра

    Громадо, выбираймо Порошенка!
    Он любит Украину. Мать! До слёз!..
    А то, что коммуналка “высоченька” –
    За кровь, убийцам премия в ООС.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up