Житомирський військовий інститут імені Сергія Корольова хочуть закрити?

Житомирський військовий інститут імені Сергія Корольова хочуть закрити?

Така шокуюча новина поширюється соцмережами.

Таку інформацію розмістив на своїй сторінці у Фейсбук доктор політичних наук, засновник і президент Академії політичних наук Петро Мироненко. Ось що він пише:

"Комісія на чолі з генерал-лейтенантом Назаркіним В'ячеславом Миколайовичем - першим заступником командувача Сухопутними військами Збройних Сил України
25 листопада 2019 року приступила до процедури закриття Житомирського військового інституту імені Сергія Корольова та передачі його факультетів іншим навчальним закладам.

А іншими словами це називається знищення унікальної школи, де готуються спеціалісти для розвідки і космічної галузі.

Відео дня

Для створення школи такого рівня треба декілька десятиліть, а для знищення достатньо одного підпису ворога України.

Для довідки.

Житомирський військовий інститут імені С.П.Корольова є єдиним в державі унікальним багатопрофільним міжвидовим вищим військовим навчальним закладом розвідки, управління і високих технологій, який проводить освітню діяльність, пов'язану із здобуттям особами, які навчаються, вищої освіти та кваліфікації з ліцензованих та акредитованих спеціальностей підготовки, здійснює наукову та науково-методичну діяльність і має високий рівень кадрового та матеріально-технічного забезпечення.
Діяльність інституту спрямована на підготовку висококваліфікованих військових фахівців – офіцерів тактичного рівня, проведення наукових досліджень відповідно до визначених Воєнною доктриною України пріоритетів, стосовно підвищення оперативних і бойових (спеціальних) можливостей Збройних Сил України та інших військових формувань".

Коментарі (24)
  • Євген

    що за нісенитниця, повинно бути соромно
  • Ксенія Бортнік

    Це НЕПРАВДА!!!
    ФЕЙК!!!
  • Алёна Мазко

    Це суцільний жах ,може мені це здалося але це дуже схоже на легальний геноцид держави людей і молоді ГАНЬБА СОРОМ
  • Петро Мироненко

    Ольга Наконечная reply Петро Мироненко

    Доктор наук не знає українського правопису??? Робить помилки як першокласник. Усе стало зрозумілим після детального ознайомлення з його біографією... Дуже красномовною є назва ГО-шки. Дуже великими літерами її гучна назва та маленькими-маленькими про те, що ЦЕ насправді.

    Петро Мироненко reply Ольга Наконечная

    Шановна пані Ольго! Щиро дякую за Ваші зауваження! Я вже передав їх людині, яка розмістила мій надиктований текст по телефону з подальшим переведенням у фотофайл. Впевнений, що Вас також турбує і доля Житомирського військового інституту, який мені одного разу вже випала честь рятувати від подібного. З повагою Петро Мироненко

    Роман reply Петро Мироненко

    Досить вводити людей в оману!! Чи вам є якийсь зиск з цього "хайпу"?
    І в вашому зверненні помилок стільки, що для доктора наук не є характерним. Соромно має бути, шановний.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up