Зарахування на контракт розпочнеться з 1 серпня

Зарахування на контракт розпочнеться з 1 серпня

Вступники, які отримали рекомендації на бюджет, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 18:00 31 липня.

Після цього, не пізніше 12 години дня 1 серпня, має відбутися зарахування вступників за кошти державного або регіонального бюджету.

Така норма визначена умовами прийому до закладів вищої освіти для вступників, які вступають на перший курс для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра (медичного магістра) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання.

Відповідно, навчальні заклади мають видати накази про зарахування вступників на бюджет та змінити статуси заяв в Єдиній державній електронній базі з питань освіти.

Відео дня

Після цього на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» статус заяви зарахованого вступника має змінитись зі статусу «Рекомендовано (бюджет)» на статус «До наказу».

Також, 1 серпня після 12.00 години розпочнеться надання рекомендацій до зарахування для вступників, які вступають на контракт на відкриті та фіксовані (закриті) конкурсні пропозиції.

Статуси заяв таких абітурієнтів на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» будуть змінюватися зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (контракт)».

Переведення на вакантні місця держзамовлення осіб, які зараховані на навчання на контракт на основі повної загальної середньої освіти здійснюється не пізніше 9 серпня.

Строки зарахування абітурієнтів на контракт визначаються Умовами прийому закладу вищої 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up