У Житомирі відбулось масштабне українсько-американське командно-штабне навчання

У Житомирі відбулось масштабне українсько-американське командно-штабне навчання
Участь особового складу військового інституту в українсько-американському командно-штабному навчанні "Saber Guardian/Rapid Trident-2015".

З 20 по 31 липня відбулося масштабне українсько-американське командно-штабне навчання із залученням військ "Saber Guardian/Rapid Trident-2015" в якому прийняли активну участь офіцери та курсанти Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова. Особливістю участі представників військового інституту стало залучення їх не тільки як тих, хто навчається, а також як інструкторів на окремих навчальних місцях.

Цього року кількість учасників навчання рекордна – понад 1800 військовослужбовців з 18 країн світу. Військові підрозділи, окрім України та США, надіслали Королівство Бельгія, Болгарія, Канада, Естонія, Грузія, Німеччина, Великобританія, Латвія, Литва, Молдова, Норвегія, Польща, Румунія, Іспанія, Швеція, Туреччина.

Завдання, що ставились особовому складу Житомирського військового інституту у міжнародних українсько-американських командно-штабних навчаннях "Saber Guardian/Rapid Trident 2015", були виконані в повному обсязі та якісно.

Відео дня

Особовий склад прийняв активну участь у забезпеченні проведення практичних занять з підрозділами багатонаціонального батальйону та отримав нові теоретичні знання та практичні навички з планування, організації та практичного застосування підрозділу ІПсО багатонаціонального батальйону.

За повідомленням сайту Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up