Робоча група на чолі з заступником голови обласної ради вивчала питання забезпечення житлом дітей-сиріт

Робоча група на чолі з заступником голови обласної ради вивчала питання забезпечення житлом дітей-сиріт

Йдеться зокрема про КНЗ «Потіївська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів». Інформацію про це на офіційному сайті розмістила прес-служба Житомирської обласної ради.

Заступник голови обласної ради Максим Вілівчук провів виїзне засідання робочої групи з метою вивчення питання забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа в КНЗ «Потіївська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Житомирської обласної ради.

«Даний комунальний навчальний заклад демонструє всебічний розвиток, зокрема у сучасних підходах в освіті, нових методиках реабілітації дітей. Створюються умови для дозвілля, духовного виховання, застосовується іпотерапія, масаж, тренажери. Багато дітей є випускниками вузів з червоним дипломом, є призери і чемпіони світу у різноманітних видах спорту. Важливо аби кожен мав захист своїх прав від держави і мав тверду впевненість у дні, коли отримає власне житло і будуватиме свій життєвий шлях. Починаючи з цього закладу ми моніторитимемо проблематику та результати забезпечення дітей житлом»,- зазначив Максим Вілівчук.

За результатами роботи групи, було вирішено відвідати Овруцький, Пулинський, Лугинський райони задля аналізу діяльності спеціалізованих служб з питання забезпечення житлом дітей-сиріт та перевірити стан житла, яке надається дітям після закінчення спецшколи.

Відео дня

Довідково: Головною метою спецшколи-інтернату є забезпечення реалізації права дітей з порушенням опорно-рухового апарату на здобуття повної загальної освіти шляхом спеціально організованого навчально-виховного процесу у комплексному поєднанні з корекційно-відновлювальною роботою. За даними звіту за 2017 рік в комунальному закладі навчається 117 дітей.

Нагадаємо, вчора "20 хвилин" порушили тему про схеми шахрайства з виділеним державою житлом для вихованців Потіївського інтернату.

Ми будемо слідкувати за розвитком подій і інформуватимемо наших читачів.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up