Француз закликав першокурсників ЖДТУ зробити ВУЗ осередком високої духовності

Француз закликав першокурсників ЖДТУ зробити ВУЗ осередком високої духовності
Житомирський державний технологічний університет 30 серпня відкрив двері для своїх першокурсників. У дворі університету було проведено урочисту лінійку для майже 700 першокурсників та 4 тисяч студентів старших курсів денної форми навчання.

Привітати студентів та викладацько-професорський склад закладу прийшов і голова Житомирської обласної ради Віталій Француз.

Віталій Француз закликав студентську молодь не лише берегти, але й примножте славні традиції університету і його напрацювання. «Зробити свою almamater справжнім осередком високої духовності і громадянської позиції – це найцінніше для молодого покоління, бо вам будувати Україну сьогоднішнього і завтрашнього дня», - сказав голова обласної ради.

Разом з ректором Петром Мельником вони вручили залікові книжки та студентські квитки першокурсникам різних факультетів із числа першокурсників.

Відео дня

У своєму вітальному слові Мельник подякував студентам і їх батькам за правильний вибір навчального закладу, але попросив відповідально ставитися до навчання, аби не повертатися знову до батьків з невтішними новинами. Ректор посіяв зерном усіх першокурсників і побажав успіхів та гарних років навчання.

Після урочистої посвяти у студенти, всі присутні вшанували пам'ять   героїв "Небесної сотні"  та військовослужбовців, що загинули під час АТО на Сході. Адже саме їм ми всі завдячуємо можливістю  мирно  навчатися та жити.

За повідомленням прес-служби Житомирської обласної ради.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up