Тетяна Піскарьова запрошує на концерт "Пісня Солов'їна"!

Тетяна Піскарьова запрошує на концерт "Пісня Солов'їна"!
14 грудня, о 19:00, у житомирському облмуздрамтеатрі ім. І.Кочерги відбудеться сольний концерт співачки, заслуженої артистки України, Тетяни Піскарьової.

Співачка підготувала для житомирян програму своїх найкращих хітів. "Солов'їна", "Перепілочка", "Музика рідного дому", "Сонце", "Але ж я тебе любила", "Обручальных колец золото", "Если бы не ты", "Мой мужчина", "Платок"... - всі ці пісні обов'язково звучатимуть на першому сольнику Тетяни Піскарьової в Житомирі.

Також в рамках концерту "Пісня Солов'їна" відбудеться прем'єра улюблених житомирянами та всіма українцями пісень з циклу "Музичні листи на війну", які присвячені українським Героям: "Мамина молитва", "Мій тато - герой!", "Расскажу тебе о любви", "Обними меня", "Хоробре серце", "Живому" та "Вставай, о земленько моя".

«Немає нічого страшнішого за війну, а дорожче миру - тільки життя. Життя наших синів, чоловіків, братів, татів, - говорить Тетяна. - Моя душа розривалася на частини, як і душі всіх жінок, які допомагали і допомагають чоловікам у ці страшні дні. На жаль, як тільки російські війська вторглися в Україну, я не змогла підтримати наших бійців. Мій обов'язок матері, яка дала життя маленькій людині, залишав мене вдома, тому я вирішила писати. Писати музичні листи! Так народився цикл пісень «Музичні листи на війну», які я присвячую кожному українському героєві!».

Відео дня

Тетяна Піскарьова сподівається, що її пісні подарують глядачам мир і щастя. Не пропустіть! 14 грудня (неділя) о 19:00 за адресою: м. Житомир, майдан Соборний, 6. Ціна квитків - 50-100 грн.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 У квітня на Житомирщині сталось 27 ДТП з потерпілими, двоє людей загинули 17:00 Мінреінтеграції: Українцям, які виїхали з ТОТ, на період оформлення документів надається комплексна допомога 16:40 Захисники України можуть безкоштовно отримати евакуаційні візки «Brammer» 16:20 На Звягельщині поліцейські врятували 30-річного чоловіка від самогубства Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:00 У Житомирі покажуть норвезький документальний фільм про змагання Norseman 15:42 У міськраді головам правлінь ОСББ роз'яснили, як застосовувати законодавчі зміни на практиці photo_camera 15:23 Відкрито реєстрацію на вступні випробування до магістратури та аспірантури 15:00 Житомирські вибухотехніки поліції розміновують деокуповану частину Харківщини play_circle_filled photo_camera 14:41 На фронті героїчно загинув житомирянин Віталій Святненко 14:21 Житомир потребує донорської крові всіх груп з негативним резусом 14:00 У поминальну неділю організують спецпідвіз до міського цвинтаря, – міськрада 12:41 У Звягелі в ДТП з автобусом постраждав хлопчик-пішохід 12:20 Лікар, якого викрили на хабарі за фальсифікацію діагнозу військовозобов’язаному, не має жодного відношення до ТЦК та СП - заява ТЦК 12:00 Прохолодні ночі і теплі дні - погода у Житомирі 11:40 У Бердичеві екологи виявили факт забруднення річки Гнилоп’ять каналізаційними стоками 11:40 У Житомирі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (Новини компаній) play_circle_filled 11:00 25 травня у Житомирі відбудеться фестиваль дитячих таборів «Літо разом» 10:41 Спрощено отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого захисника і захисниці 10:19 Житловий комплекс, який збудують для ВПО в Житомирі, матиме надсучасне укриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up