Відео у соцмережах допомогло затримати крадія велосипедів в Малині

Відео у соцмережах допомогло затримати крадія велосипедів в Малині

Молодика, який причетний до низки крадіжок двоколісників у жителів м. Малина, поліцейським допомогли розшукати самі містяни. Нині 25-річного молодика  викрито у 4 крадіжках. Тривають досудові розслідування.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

До Малинського відділення поліції звернулась 30-річна жителька районного центру із заявою про крадіжку двох велосипедів. Жінка розповіла, що злодіяння було вчинено напередодні. Незнайомець нахабно зайшов до подвір’я приватного домогосподарства та викрав двоколісники, що стояли у відчиненому господарському приміщення. Сума збитку склала близько 14 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. У ході першочергових заходів правоохоронці з’ясували, що у дворі було встановлено камеру відеоспостереження, відтак момент вчинення правопорушення вдалося зафіксувати. Заявниця повідомила, що вже встигла поширити відеозапис у соціальних мережах із закликом про допомогу.

Відео дня

Наступної доби до дільничного офіцера поліції зателефонували місцеві жителі із повідомленням про появу схожого на розшукуваного поблизу однієї з поштово-транспортних компаній. Поліцейський разом з колегами перевірив отриману інформацію. Вони з’ясували, що один з відправників оформив доставку велосипеда до іншого регіону України. Для встановлення обставин двоколісник вилучили. Також правоохоронці отримали судову ухвалу та провели за місцем проживання 25-річного малинчанина, якого запідозрили у причетності до правопорушення, обшук.

У результаті поліцейські вилучили ще 3 велосипеда, окрім виявленого у поштовому відділені, та низку іншого майна, серед яких електроінструменти, побутова техніка тощо. Господаря поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

- Нині встановлено, що затриманий причетний до чотирьох крадіжок. Це 4 велосипеда та ще майно, викрадене з господарського приміщення місцевого жителя, - повідомив начальник Малинського відділення поліції Олександр Гайовий. – Судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. За усіма фактами тривають досудові розслідування.

Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Запис з камери відеоспостереження:

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up