У Житомирській області 23-річний хлопець під приводом тест-драйву викрав мотоцикл

У Житомирській області 23-річний хлопець під приводом тест-драйву викрав мотоцикл
У Житомирській області міліція затримала 23-річного хлопця, який під приводом тест-драйву викрав мотоцикл у жителя села Болярка. Про це повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«В Житомирський райвідділ міліції звернувся 46-річний житель с.Боляркі із заявою про викрадення його мотоцикла. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, співробітники якої з'ясували, що на оголошення заявника про продаж транспортного засобу відгукнувся потенційний покупець із Житомира. Двічі він приїжджав оглядати мотоцикл, а в останній раз попросив проїхатися їм по автодорозі. Повернення покупця з тест-драйву чоловік так і не дочекався», - повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Працівники міліції встановили особу злодія і вилучили викрадене транспортний засіб за місцем його проживання. За словами хлопця, він просто не мав достатньо коштів на придбання мотоцикла, тому й зважився на його крадіжку.

Наразі триває досудове розслідування кримінального провадження поч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Винуватцеві офіційно оголошено про підозру у вчиненні злочину.

Відео дня

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, обмеженням або позбавленням волі строком від 3 до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info, в суботу 18 квітня в Житомирі з двору житлового будинку викрали КамАЗ. Протягом доби правоохоронці розшукали автомобіль і встановили особи крадіїв.

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:41 У вихідні рятувальники посилили профілактичну роботу з населенням щодо недопущення пожеж у екосистемах 12:20 В Україні похолодає, в середині тижня можливі заморозки 12:00 Понад сотню гектарів землі вартістю 8,2 млн грн повернуть громаді Олевської ОТГ 11:41 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 Від читача 08:49 У І кварталі 2024 року Укртелеком проклав 2,2 тис кілометрів волоконно-оптичних ліній 11:00 Гороскоп на тиждень 6 - 13 травня 10:40 На Житомирщині прокуратура домоглася повернення громаді понад 33 га землі вартістю майже 39 млн грн 10:20 У Чоповичах на Малинщині нетверезий водій «BMW» на смерть збив жінку на скутері 10:01 У Звягелі на пожежі у багатоповерхівці загинув чоловік 09:40 Окупанти втратили 1040 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 6 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 6 травня: все про цей день, яке свято, традиції і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up