У Житомирі затримали продавця амфетаміну і марихуани

У Житомирі затримали продавця амфетаміну і марихуани

Викриття ділка стало результатом спеціальних заходів поліцейських Управління протидії наркозлочинності та слідчих ГУНП упродовж кількох місяців. Після фіксації фактів продажу чоловіком наркотиків 11 січня в його оселі було проведено санкціонований обшук, у ході якого вилучено розфасовані амфетамін та марихуану, а підозрюваного затримано. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області. 

 

"Упродовж місяця оперативники зафіксували відразу два факти продажу 33-річним житомирянином наркозалежним амфетаміну.

- Заходи проводились у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів психотропних речовин або їх аналогів) ККУ, - розповів керівник Управління протидії наркозлочинності ГУНП Житомирщини Олексій Душейко. – Інформація щодо протиправної діяльності чоловіка повністю підтвердилась.

Перший зафіксований факт стався у грудні 2017, а другий – 10 січня 2018. На підставі зібраних свідчень поліцейські отримали ухвалу суду про проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання ділка.

Відео дня

11 січня з його оселі було вилучено розфасований порошок, ймовірно амфетамін, до десятка згортків з рослинною масою, схожою до марихуани, загальною вагою близько 100 г, електронні ваги з нашаруванням порошкоподібної речовини та пристрій для куріння. Усе знайдене направлено на відповідне експертне дослідження", - йдеться у повідомленні. 

Молодика затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває. Встановлюються й інші фігуранти розповсюдження наркотиків в обласному центрі.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up