У Житомирі поліцейські спільно з нацгвардійцями вилучили у чоловіка наркотики

У Житомирі поліцейські спільно з нацгвардійцями вилучили  у чоловіка наркотики

Вчора, 26 жовтня близько 22 години спільний наряд поліцейських та військовослужбовців Нацгвардії виявив у 43-річного житомирянина пакуночок із порошкоподібною речовиною, за попередніми даними – наркотичним засобом. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області. 

"Близько 22.00 26 жовтня правоохоронці зупинили на одній з вулиць міста підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду у нього виявили паперовий згорток, в якому знаходилася порошкоподібна маса.

Працівники слідчо-оперативної групи поліції вилучили виявлене та направили на експертне дослідження. Чоловіка було доставлено відділу поліції. Встановлено, що це 43-річний житомирянин", - йдеться у повідомленні. 

Як інформують у поліції, нині триває подальше з’ясування обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Відео дня

За вчинення правопорушення чоловікові може загрожувати штраф або виправні роботи на строк до 2 років, або піврічний арешт, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up