У Житомирі міліція виявила труп чоловіка, вже затримано підозрюваного

У Житомирі міліція виявила труп чоловіка, вже затримано підозрюваного
У суботу, 4-го липня, до Житомирського МВ УМВС надійшло повідомлення працівників «швидкої» про виявлення трупа чоловіка з ножовим пораненням. Тіло знаходилось у квартирі, яка належить загиблому. Підозрюваний затриманий.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу, працівники якої встановили, що загиблим є 30-річний раніше судимий житомирянин.

У ході першочергових слідчих заходів правоохоронці з’ясували, що увечері цього ж дня між господарем та його 32-річним раніше судимим племінником виник конфлікт, який переріс у бійку. У ході сутички гість ударив у груди ножем свого дядька.

Попередньо, причиною смерті чоловіка стало отримане ножеве поранення. Нині призначено відповідну судово-медичну експертизу.

Відео дня

Триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваний у скоєному зізнався. Його затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання  міри запобіжного заходу.

Чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

За повідомленням прес-служби УМВС України в Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:32 Із дорогами – суцільний песимізм! 15:04 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 18 травня 14:15 Податківці Житомирщини інформують: хто звільняється від мінімального податкового зобов'язання 13:24 Стратегію ухвалено! Одразу – до виконання! Від читача 16:41 Приєднуйтеся до ініціативи «BRAMA» та станьте частиною кіберполіції. 12:03 Закон про мобілізацію: як працюватимуть сервісні центри МВС з 18 травня 11:00 Грантова програма Per Forma для реалізації мистецьких проєктів: можна отримати від 1000 до 7000 євро 10:01 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 09:46 У Житомирі відбувся захід, на якому обговорювали, яке майбутнє чекає на освіту в Україні 09:00 18 травня: яке сьогодні свято, прикмети і прогноз погоди 16:47 Міжмуніципальна співпраця розпочинається зі спартакіади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up