У Житомирі чоловік викрав у знайомої автомобіль і цінні речі

У Житомирі чоловік викрав у знайомої автомобіль і цінні речі

11 березня, під час патрулюванню по вулиці Чуднівська, інспектори патрульної поліції помітили автомобіль ЗАЗ, котрий рухався з порушенням правил дорожнього руху (не працювала ліва фара в режимі ближнього світла).

Як повідомила Патрульна поліція Житомирської області, патрульні поліцейські надали громадянину вимогу про зупинку, однак останній проігнорував вимогу та розпочав тікати від патрульних.
Чоловіка, котрий намагався уникнути поліцейських, зупинили. Надалі, в ході спілкування з громадянином, інспектори патрульної поліції виявили в останнього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройшовши процедуру освідування за допомогою газоаналізатора «Драгер», прилад зафіксував показник у 1.30 проміле. 
Окрім керування автомобілем з ознаками алкогольного сп’яніння, в салоні транспортного засобу патрульні поліцейські виявили ноутбук, планшет та телевізор, що належать його знайомій та котрими він разом з автомобілем ЗАЗ незаконно заволодів та направлявся аби їх збути. 
На місце зупинки транспортного засобу інспектори патрульної поліції викликали працівників слідчо-оперативної групи.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up