У Новоград-Волинському районі чоловік ледь не задушив літню односельчанку, вимагаючи горілки

У Новоград-Волинському районі чоловік ледь не задушив літню односельчанку, вимагаючи горілки

12 вересня літня жителька с. Броницької Гути повідомила  до поліції  про напад на неї. Місцевий чоловік, вимагаючи у бабусі горілку, ледве не задушив жінку.

Поліцейські нападника затримали та взяли під варту. Нині за скоєне йому може загрожувати тривалий термін  ув’язнення, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

72-річна пенсіонерка розповіла поліцейським, що в післяобідню пору на своєму подвір’ї застала зухвалого односельця, який порався у пошуках, чим поживитись. А на  зауваження господарки відреагував войовниче: бабусиною ж хусткою затулив їй рота та дротом від відра колодязя почав душити, вимагаючи горілку.

Урешті чоловік забрав з будинку 3л горілки та подався до сусіднього обійстя, де теж вчинив бешкет.

Відео дня

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Поліцейські розшукали нападника та затримали його уже за кілька годин цього ж вечора. 28-річний молодик перебував у нетверезому стані. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини.

Цього разу за скоєне йому може загрожувати позбавлення волі терміном від 7 до 12 років.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up