У Коростишеві домушник накинувся на поліцейських з ножем. Фото

У Коростишеві домушник накинувся на поліцейських з ножем. Фото

У понеділок, 25-го квітня, оперативники карного розшуку Коростишівського відділу поліції затримали 30-річного жителя Одещини відразу після вчинення квартирної крадіжки. Намагаючись втекти з місця події, чоловік накинувся на поліцейських з ножем. У результаті один з оперативників отримав поріз руки, а затриманий - поранення з травматичної зброї.

Події розгортались близько 11.00 в одному з мікрорайонів міста. Розшуківці виявили проникнення до однієї з квартир 5-типоверхівки. З тильної сторони будинку знаходилась драбина, приставлена до віконного отвору. Характерні сліди злому металопластикової конструкції свідчили про високу ймовірність потрапляння до оселі сторонньої особи.

- Помітивши таку ситуацію, я повідомив колег про виявлені обставини, викликавши їх на допомогу, а сам залишився спостерігати за квартирою зовні, - розповідає старший оперуповноважений Коростишівського відділу поліції Ігор Цюрпіта. – Дуже швидко в отворі вікна з’явився чоловік, який почав спускатись драбиною.

Розшуківець кинувся до незнайомця, щоб затримати, втім той неочікувано вихопив ножа й почав ним розмахувати, намагаючись втекти і завдавши оперативникові порізів руки. На підмогу поліцейському вчасно прибули інші працівники карного розшуку, які за кількасот метрів таки наздогнали та затримали підозрюваного у вчиненні крадіжки.

Відео дня

У ході переслідування одним з працівників відділу був застосований пристрій для відстрілу гумових куль.

Як з’ясувалось у подальшому, затриманий є 30-річним жителем м. Чорноморська Одеської області, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Працівники прибулої слідчо-оперативної групи Коростишівського відділу поліції під час огляду вилучили у чоловіка щойно викрадені ювелірні вироби із золота.

За вказаними подіями відкрито відразу два кримінальні провадження за ознаками правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Підозрюваний затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації ГУНП у Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:40 Депутат парламенту Естонія Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 10:20 На Звягельщині після розпиття спиртного чоловік вбив приятеля 10:00 Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження 09:39 Втрати росіян зросли на 20 танків і 1030 осіб 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 2 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 2 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up