У Бердичівському районі чоловік чоловік погрожував підірвати магазин, коли йому не дали пляшку в борг

У Бердичівському районі чоловік чоловік погрожував підірвати магазин, коли йому не дали пляшку в борг

У селі Скоморохи чоловік пригрозив, що підірве магазин, коли йому відмовили дати горілку в борг. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області. 

"До Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки с. Скоморохи. Схвильована жінка працює продавцем у сільському магазині і пожалілася на неадекватного покупця, який погрожує застосувати невідомий предмет у пакеті.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група відділення поліції та фахівці-вибухотехніки ГУНП.

Виявилося, продавчиню «тероризував» 56-річний місцевий житель, який мешкає неподалік магазина. Зі слів заявниці, чоловік прийшов до крамниці просити у борг пляшку горілки. Коли ж продавець відмовила, той пригрозив їй помстою. За якийсь час він повернувся. На цей раз з пакетом, де знаходився підозрілий предмет, застосуванням якого і погрожував селянин. Утім, почувши, як жінка викликає поліцію, чоловік залишив приміщення магазина.

Відео дня

– Селянина, на якого вказувала продавчиня, працівники поліції виявили біля його ж обійстя. Пакет з підозрілим вмістом лежав неподалік нього на землі. Його оглянули вибухотехніки і виявили предмет, зовні схожий на частину від навчальної ракети без підривача. Вилучене направлене на експертне дослідження, - розповів заступник начальника Житомирського відділення поліції Олександр Черемісін.

За словами чоловіка, невідомий предмет він раніше знайшов у лісі і приніс додому, де й зберігав", - йдеться у повідомленні. 

Попередня правова кваліфікація події – ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) ККУ. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом хуліганства.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up